close
تبلیغات در اینترنت
نکاتی برای نگهداری بهتر نان

مجله جامع رفیق شامل اخبار ، سلامت ، فناوری ، فرهنگ و هنر ، گردشگری ، خانه داری و...

هنگام خرید نان بهترین حالت قرار دادن آن در یک پارچه است نه نایلون! نانی که پس از سرد شدن با سفره حمل و نگهداری شود، مطبوع‌تر و ماندگارتر خواهد بود.


 

نگهداری بهتر نان, نگهداری اصولی نان

نان را اگر در یخچال بگذارید فرآیند کهنه‌ شدن اش سریعتر اتفاق می افتد

 

7 نکته برای نگهداری بهتر نان

نان یکی از مواد غذایی است که اگر به صورت صحیح و درست نگهداری نشود به سرعت فاسد شده و کپک می زند.

 

نگهداری اصولی نان

 اگر نان تان زود کپک می‌زند باید بدانید یکی از مهمترین دلایل آن این است که نان‌های داغ را روی هم قرار داده اید.

 

2- قبل از سرد شدن کامل نان‌ها، آنها را نباید دسته بندی و داخل نایلون یا پارچه گذاشت، چرا که باعث خمیر شدن و فساد زودرس نان می‌شود.

 

 هیچ چیز جای نان تازه را نمی‌گیرد، سعی کنیم به اندازه نیاز روزانه نان بخریم، خرید زیاد نان یکی از دلایل افزایش ضایعات نان است.

 

4- نان را اگر در یخچال بگذارید فرآیند کهنه‌ شدن اش سریعتر اتفاق می افتد. در فریزر هم گرچه ممکن است با گرم شدن دوباره تازگی اش را به دست آورد، ولی برخی خواص آن از بین می رود.

 

 هنگام خرید نان بهترین حالت قرار دادن آن در یک پارچه است نه نایلون! نانی که پس از سرد شدن با سفره حمل و نگهداری شود، مطبوع‌تر و ماندگارتر خواهد بود.

 

 نان خوب نانی است که آرد آن خوب، خمیر آن تخمیر شده، نانوایش ماهر و مصرف‌کننده آن واقف به اصول نگهداری صحیح باشد.

 

 در ایجاد ضایعات نان، مردم 20 درصد، نانوایان 30 درصد و آرد مصرفی 50 درصد تاثیر‌گذار است.

 

منبع : khorasannews.com


:: امتیاز: نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0

:: بازدید : 50
:: ارسال شده در: آشپزی , نکات آشپزی ,

:: مطالب مرتبط:
کینوا یا خاویار گیاهی چیست و چه خواصی دارد؟
طرز تهیه ترایفل اوریو مناسب یلدا

:: برچسب‌ها: نکاتی برای نگهداری بهتر نان , نکاتی برای نگهداری , نکاتی برای نگهداری نان , نگهداری بهتر نان , نان , نگهداری اصولی نان , نگهداری نان , خرید زیاد نان , دلایل افزایش ضایعات نان , دلایل افزایش ضایعات , افزایش ضایعات نان , ضایعات نان , نان خوب چه نانی است , اصول نگهداری صحیح نان , اصول نگهداری , اصول نگهداری صحیح , اصول , نانوایان , آرد مصرفی , آرد ,
نویسنده
نویسنده : aseman
تاریخ : [سه شنبه 08 آبان 1397 ] [ 14:32]
تاریخ
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
آخرین مطالب ارسالی
آخرین ارسال های انجمن
user
progress عضو شويد

نام کاربری :
رمز عبور :

progress فراموشی رمز عبور؟

progress عضویت سریع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
آمار مطالب آمار مطالب
کل مطالب کل مطالب : 1715
کل نظرات کل نظرات : 200
آمار کاربران آمار کاربران
افراد آنلاین افراد آنلاین : 3
تعداد اعضا تعداد اعضا : 79

کاربران آنلاین کاربران آنلاین

آمار بازدید آمار بازدید
بازدید امروز بازدید امروز : 1,061
باردید دیروز باردید دیروز : 1,283
ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 34
ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 41
بازدید هفته بازدید هفته : 7,010
بازدید ماه بازدید ماه : 39,440
بازدید سال بازدید سال : 166,441
بازدید کلی بازدید کلی : 1,153,427

اطلاعات شما اطلاعات شما
آِ ی پیآِ ی پی : 34.228.55.57
مرورگر مرورگر :
سیستم عامل سیستم عامل :
RSS

Powered By
UstA
Translate : UstA

logo-samandehi