close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه قرابیه؛ شیرینی مجلسی و گران قیمت تبریزی

مجله جامع رفیق شامل اخبار ، سلامت ، فناوری ، فرهنگ و هنر ، گردشگری ، خانه داری و...

  قرابیه، نوعی شیرینی سنتی تبریز است قرابیه، به ترکی آذربایجانی قورابیه؛ نوعی شیرینی سنتی تبریز است. این شیرینی در شهرهای مختلف آذربایجان از جمله تبریز و شهرستان قزوین و شهرستان زنجان، در جمهوری آذربایجان و ترکیه پخته می شود. قرابیه در تبریز به عنوان شیرینی مجلسی و گران قیمت محسوب می شود. در زنجان به آن قرابی می گویند.مواد لازم برای قرابیه : بادام پوست گرفته ی خام  150 گرم شکر 200 گرم  سفیده ی تخم مرغ  3 عدد  وانیل یک چهارم قاشق چایخوری مخلوط پسته، بادام و شكر به میزان لازم…

 

درست کردن قرابیه,طرز درست کردن قرابیه

قرابیه، نوعی شیرینی سنتی تبریز است


قرابیه، به ترکی آذربایجانی قورابیه؛ نوعی شیرینی سنتی تبریز است. این شیرینی در شهرهای مختلف آذربایجان از جمله تبریز و شهرستان قزوین و شهرستان زنجان، در جمهوری آذربایجان و ترکیه پخته می شود. قرابیه در تبریز به عنوان شیرینی مجلسی و گران قیمت محسوب می شود. در زنجان به آن قرابی می گویند.

مواد لازم برای قرابیه :

بادام پوست گرفته ی خام  150 گرم
شکر 200 گرم
 سفیده ی تخم مرغ  3 عدد
 وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
مخلوط پسته، بادام و شكر به میزان لازم


طرز تهیه قرابیه :
بادام را به صورت پودر درآورید و همراه با شكر، سفیده‌های تخم مرغ و وانیل، دوبار با دنده‌ی ریز چرخ گوشت چرخ كنید.

اگر خمیر سفت شد، كمی سفیده‌ی تخم مرغ به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر، سفید شود.

سپس آن را داخل قیف پارچه ای با ماسوره‌ی ساده بریزید.

آن گاه داخل سینی كاغذ روغنی بگذارید، هر بار قدری از خمیر را با فاصله روی آن بریزید و رویشان پسته، بادام و شكر بپاشید.

بعد در فر گرم شده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد، در طبقه‌ی وسط، به مدت 10-15 دقیقه قرار دهید تا قرابیه بپزد و طلائی رنگ شود.

پس از سرد شدن، شیرینی را از كاغذ روغنی جدا سازید و در ظرف دردار نگهداری كنید.
این شیرینی، در مجاورت هوا زود خشک می شود.


:: امتیاز: نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 1

:: بازدید : 162
:: ارسال شده در: آشپزی , شیرینی پزی ,

:: مطالب مرتبط:
کینوا یا خاویار گیاهی چیست و چه خواصی دارد؟
طرز تهیه ترایفل اوریو مناسب یلدا

:: برچسب‌ها: طرز تهیه قرابیه؛ شیرینی مجلسی و گران قیمت تبریزی , طرز تهیه , طرز تهیه قرابیه , شیرینی مجلسی و گران قیمت تبریزی , طرز تهیه قرابیه؛ شیرینی مجلسی تبریزی , مواد لازم برای قرابیه , مواد لازم قرابیه , قرابیه , مواد قرابیه , نوعی شیرینی سنتی تبریز , نوعی شیرینی سنتی , نوعی شیرینی , شیرینی سنتی تبریز , شیرینی سنتی , شیرینی , سنتی تبریز , شیرینی تبریز , تبریز , جمهوری آذربایجان , جمهوری ,
نویسنده
نویسنده : aseman
تاریخ : [پنجشنبه 25 شهريور 1395 ] [ 10:20]
تاریخ
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
آخرین مطالب ارسالی
آشنایی با انواع نمک خوراکی و خواص آنها تاریخ : سه شنبه 27 فروردین 1398
با خواب بعد ناهار چه کنیم ؟ تاریخ : دوشنبه 26 فروردین 1398
علائم و درمان کندرومالاسی یا نرمی کشکک زانو تاریخ : یکشنبه 25 فروردین 1398
آموزش بکاپ گیری از گوشی های اندرویدی تاریخ : جمعه 23 فروردین 1398
آثار و زندگی پر فراز و نشیب صادق هدایت! تاریخ : چهارشنبه 21 فروردین 1398
۴ اشتباه ساده که امنیت گوشی را به خطر می‌اندازند! تاریخ : سه شنبه 20 فروردین 1398
۹ راهکار برای حفظ سلامتی جسمی و روحی در محیط کار تاریخ : یکشنبه 18 فروردین 1398
۶ ماسک صورت مخصوص شب برای داشتن پوستی رویایی تاریخ : جمعه 16 فروردین 1398
آخرین ارسال های انجمن
user
progress عضو شويد

نام کاربری :
رمز عبور :

progress فراموشی رمز عبور؟

progress عضویت سریع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
آمار مطالب آمار مطالب
کل مطالب کل مطالب : 1725
کل نظرات کل نظرات : 200
آمار کاربران آمار کاربران
افراد آنلاین افراد آنلاین : 5
تعداد اعضا تعداد اعضا : 81

کاربران آنلاین کاربران آنلاین

آمار بازدید آمار بازدید
بازدید امروز بازدید امروز : 215
باردید دیروز باردید دیروز : 1,254
ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 15
ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 117
بازدید هفته بازدید هفته : 1,469
بازدید ماه بازدید ماه : 92,358
بازدید سال بازدید سال : 382,216
بازدید کلی بازدید کلی : 1,369,202

اطلاعات شما اطلاعات شما
آِ ی پیآِ ی پی : 34.204.43.11
مرورگر مرورگر :
سیستم عامل سیستم عامل :
RSS

Powered By
UstA
Translate : UstA

logo-samandehi