مجله جامع رفیق شامل اخبار ، سلامت ، فناوری ، فرهنگ و هنر ، گردشگری ، خانه داری و...

همچنین، هنگام دم نمودن قهوه نیز دمای آن باید بین ۹۰ تا یک صد درجه سانتی گراد باشد تا بهترین طعمی که می‌توانید انتظار داشته باشید را از آن بگیرید.

 

هیچ‌ چیز بدتر از نوشیدن یک فنجان قهوه جوشیده و بدطعم نیست. اما خوشبختانه ترفندهای ساده‌ای برای پیشگیری از خراب شدن این نوشیدنی خوش عطر وجود دارد.

 نخستین و البته بدیهی ترین مساله ای که باید در مورد قهوه رعایت نمود، اطمینان از تازه بودن دانه‌های آن است. هر چه دانه قهوه تازه تر باشد، نوشیدنی آن عطر غنی تر و طعم بهتری خواهد داشت. اما پس از آن، آب سرد نیز نقش بسیار مهمی در این امر ایفا می‌نماید. به یاد داشته باشید که آب گرم یا حتی ولرم موجب می‌شود تا قهوه شما طعم ماندگی به خود بگیرد.

 

نکاتی ساده برای تهیه کردن قهوه,نکاتی برای درست کردن قهوه

اگر آب قهوه هنگام دم کشیدن داغ تر از 90 درجه بود، قهوه شما طعم جوشیده و بدی می گیرد


 همچنین، هنگام دم نمودن قهوه نیز دمای آن باید بین ۹۰ تا یک صد درجه سانتی گراد باشد تا بهترین طعمی که می‌توانید انتظار داشته باشید را از آن بگیرید.

 اگر آب قهوه هنگام دم کشیدن داغ‌تر از درجه یادشده بود، نوشیدنی شما طعم جوشیده و بدی به خود خواهد گرفت.

 بو دادن دانه قهوه نیز در طعم آن تاثیر بسزایی دارد. درست است که این دانه‌ها باید به اندازه بوداده شوند که رنگشان قهوه‌ای شود، اما اگر در این کار زیاده‌روی نمایید، دانه‌ها سیاه شده و بوی سوختگی به خود می‌گیرند. در نتیجه، قهوه‌ای که با آن تهیه می‌شود، تلخی ناخوشایندی خواهد داشت.

 کثیف بودن ظروفی که در آن‌ها قهوه را دم می‌کنید نیز در عطر و طعمش تاثیر می‌گذارند. به طور مثال اگر فرنچ پرس مورد استفاده تان را تمیز نشسته و فقط آب گرفته باشید، بوی قهوه مانده در آن باقیمانده و موجب خراب شدن مزه نوشیدنی جدید می‌شود.


:: امتیاز: نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0

:: بازدید : 59
:: ارسال شده در: آشپزی , نکات آشپزی ,

:: مطالب مرتبط:
طرز تهیه آش زرشک + خاصیت آش زرشک
طرز تهیه کرم شکلات

:: برچسب‌ها: نکاتی ساده و مهم برای بهتر شدن طعم قهوه , نکاتی ساده و مهم برای بهتر شدن طعم , نکاتی ساده و مهم , نکاتی ساده برای بهتر شدن طعم قهوه , نکاتی مهم برای بهتر شدن طعم قهوه , نکاتی برای بهتر شدن طعم قهوه , نکاتی برای بهتر شدن طعم , برای بهتر شدن طعم قهوه , بهتر شدن طعم قهوه , طعم قهوه , طعم , پقهوه , بو دادن دانه قهوه , بو دادن دانه , بو دانه قهوه , دانه قهوه , بو دادن , فرنچ پرس , فرنچ , پرس ,
نویسنده
نویسنده : aseman
تاریخ : [چهارشنبه 03 شهريور 1395 ] [ 13:43]
تاریخ
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
آخرین مطالب ارسالی
فواید روغن زیتون برای پوست و مو تاریخ : سه شنبه 29 آبان 1397
طرز تهیه آش زرشک + خاصیت آش زرشک تاریخ : یکشنبه 27 آبان 1397
نتانیاهو: تا ابد در بلندی‌های جولان می‌مانیم تاریخ : یکشنبه 27 آبان 1397
آیا کلاس ژیمناستیک برای کودکان مفید است؟ تاریخ : شنبه 26 آبان 1397
زیباترین مسیرهای قطار در دنیا + تصاویر تاریخ : شنبه 26 آبان 1397
طرز تهیه کرم شکلات تاریخ : شنبه 26 آبان 1397
چگونه هر بار عکس‌هایی شفاف و بدون نویز بگیریم تاریخ : شنبه 26 آبان 1397
یبوست چیست؟راههای سریع درمان یبوست تاریخ : شنبه 26 آبان 1397
آخرین ارسال های انجمن
user
progress عضو شويد

نام کاربری :
رمز عبور :

progress فراموشی رمز عبور؟

progress عضویت سریع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
آمار مطالب آمار مطالب
کل مطالب کل مطالب : 1670
کل نظرات کل نظرات : 200
آمار کاربران آمار کاربران
افراد آنلاین افراد آنلاین : 3
تعداد اعضا تعداد اعضا : 79

کاربران آنلاین کاربران آنلاین

آمار بازدید آمار بازدید
بازدید امروز بازدید امروز : 1,149
باردید دیروز باردید دیروز : 1,520
ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 12
ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 28
بازدید هفته بازدید هفته : 2,669
بازدید ماه بازدید ماه : 46,136
بازدید سال بازدید سال : 178,884
بازدید کلی بازدید کلی : 866,833

اطلاعات شما اطلاعات شما
آِ ی پیآِ ی پی : 54.226.209.201
مرورگر مرورگر :
سیستم عامل سیستم عامل :
RSS

Powered By
UstA
Translate : UstA

logo-samandehi