close
تبلیغات در اینترنت
فواید خوردن آجیل و کاهش ریسک بیماری قلبی

مجله جامع رفیق شامل اخبار ، سلامت ، فناوری ، فرهنگ و هنر ، گردشگری ، خانه داری و...

به گزارش مهر، محققان آمریکایی به ارتباط بین مصرف مغزیجات آجیلی و نشانگرهای التهابی پی برده اند. محققان در یک آنالیز مقطعی به بررسی ارتباط بین مصرف همیشگی مغزیجا

 

اخبارپزشکی,خبرهای پزشکی,آجیل

به گفته محققان، خوردن یک مشت آجیل در روز فواید متعددی برای سلامت دارد.

به گزارش مهر، محققان آمریکایی به ارتباط بین مصرف مغزیجات آجیلی و نشانگرهای التهابی پی برده اند. محققان در یک آنالیز مقطعی به بررسی ارتباط بین مصرف همیشگی مغزیجات آجیلی و نشانگرهای التهابی در بین ۵۰۱۳ زن و مرد شرکت کننده در دو مطالعه پرداختند.

طبق یافته های مطالعاتی، میزان مصرف بیشتر مغزیجات آجیلی (۵ وعده یا بیشتر در هفته) با کاهش سطح پروتئین واکنشی C (CRP) و اینترلوکین ۶ (IL۶) مرتبط است. هر دو این ترکیبات موجب افزایش بروز التهاب در بدن می شوند. التهاب می تواند منجر به بیماری های مزمن شود.

یینگ بائو، عضو ارشد تیم تحقیق از دانشگاه هاروارد، در این باره می گوید: «جایگزینی سه وعده مغزیجات آجیلی در هفته به جای سه وعده مصرف گوشت قرمز، گوشت فرآوری شده یا تخم مرغ در هفته، به شکل قابل توجهی با کاهشCRP  و IL۶ مرتبط است. کاهش غلظت CRP نیز با مصرف سه وعده مغزیجات آجیلی به جای غلات تصفیه شده و بدون سبوس نیز مشاهده شده است.»

به گفته محققان، افزایش سطح CRP احتمال ابتلا به بیماری قلبی و دیابت نوع۲ را بالا می برد و IL۶ هم با ریسک بروز متابولیک قلبی مرتبط است.

همچنین محققان دریافته اند که مصرف مغزیجات آجیلی رابطه معکوسی با شاخص توده بدنی که عامل قوی نشانه التهاب است، دارد. در حقیقت کاهش وزن همواره با کاهش میزان علائم التهاب مرتبط بوده است.

بدین ترتیب محققان عنوان می کنند ارتباط بین مصرف مغزیجات آجیلی و نشانه های التهابی ممکن است تا حدودی از طریق شاخص توده بدنی تعدیل شود.


:: امتیاز: نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0

:: بازدید : 98
:: ارسال شده در: سلامت , اخبار پزشکی ,

:: مطالب مرتبط:
گریه کردن در دوران بارداری روی جنین تأثیر می‌گذارد؟
غذای فرآوری شده چیست و چرا باید از آن دوری کرد؟

:: برچسب‌ها: فواید خوردن آجیل و کاهش ریسک بیماری قلبی , فواید خوردن آجیل و کاهش ریسک بیماری , فواید خوردن آجیل , فواید خوردن , خوردن آجیل و کاهش ریسک بیماری قلبی , خوردن آجیل و کاهش ریسک بیماری , خوردن آجیل , آجیل و کاهش ریسک بیماری قلبی , آجیل و کاهش ریسک بیماری , آجیل , کاهش ریسک بیماری قلبی , کاهش ریسک بیماری , کاهش ریسک , ریسک بیماری قلبی , ریسک بیماری , بیماری قلبی , دانشگاه هاروارد , دانشگاه , هاروارد ,
نویسنده
نویسنده : aseman
تاریخ : [دوشنبه 11 مرداد 1395 ] [ 20:38]
تاریخ
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
آخرین مطالب ارسالی
آخرین ارسال های انجمن
user
progress عضو شويد

نام کاربری :
رمز عبور :

progress فراموشی رمز عبور؟

progress عضویت سریع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
آمار مطالب آمار مطالب
کل مطالب کل مطالب : 1715
کل نظرات کل نظرات : 200
آمار کاربران آمار کاربران
افراد آنلاین افراد آنلاین : 5
تعداد اعضا تعداد اعضا : 79

کاربران آنلاین کاربران آنلاین

آمار بازدید آمار بازدید
بازدید امروز بازدید امروز : 1,094
باردید دیروز باردید دیروز : 1,219
ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 24
ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 60
بازدید هفته بازدید هفته : 3,660
بازدید ماه بازدید ماه : 36,090
بازدید سال بازدید سال : 163,091
بازدید کلی بازدید کلی : 1,150,077

اطلاعات شما اطلاعات شما
آِ ی پیآِ ی پی : 54.90.204.233
مرورگر مرورگر :
سیستم عامل سیستم عامل :
RSS

Powered By
UstA
Translate : UstA

logo-samandehi