close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه "ترشی بندری"

مجله جامع رفیق شامل اخبار ، سلامت ، فناوری ، فرهنگ و هنر ، گردشگری ، خانه داری و...

تمرهندی را درون ظرفی ریخته و مقداری سرکه روی آن بریزید و به طور کامل هم بزنید، سپس آن را درون یک صافی بریزید و هسته های آن را جدا کنید.

 

طرز تهیه ترشی بندری,ترشی بندری,طرز درست کردن ترشی بندری

 ترشی بندری بهروز، تولید کننده انواع ترشیجات


مواد لازم برای تهیه ترشي بندري: 

 تمرهندی یک بسته
 موسیر پنجاه گرم
هویج سه عدد
 خیار سه عدد
رب انار ترش  یک لیوان
بادمجان متوسط   سه عدد
سیر یک بوته
کرفس  3-2 شاخه
گل کلم یک کیلو
  فلفل سبز ریز پنجاه گرم
سیب زمینی ترشی نیم کیلو
ادویه ترشی یک تا دو قاشق سوپ خوری
گوجه فرنگی کال پنج عدد
آب گوجه فرنگی غلیظ یک لیوان
سبزی معطر خرد شده (نعنا، گشنیز، مرزه، ترخون) یک لیوان

 
طرز تهیه ترشي بندري: 
1)  فلفل های سبز قلمی را با کمی سرکه و نمک بجوشانید تا نرم شود.


2) تمرهندی  را درون ظرفی ریخته و مقداری سرکه روی آن بریزید و به طور کامل هم بزنید، سپس آن را درون یک صافی بریزید و هسته های آن را جدا کنید.


3) گوجه فرنگی ها را به صورت نگینی خرد کنید.


4)  هویج ها  و سیب زمینی ها  و سیرها  را پوست بـِکـَنید و ریز خرد کنید.


5) برگ های کرفس  را جدا کنید و آن ها را هم به اندازه هویج خرد کنید.


6) خیارها را (بدون پوست گرفتن) خرد کنید و در صافی بریزید؛ مقداری نمک روی آن بپاشید و 3-2 ساعت صبر کنید تا آب اضافی آن برود.


7) موسیرهای خشک را به مدت 6- 5 ساعت در آب خیس کنید، 3-2 بار بشویید، ریشه ها و قسمت های زاید آن را بگیرید و به صورت درسته یا ریز شده استفاده کنید.


8)  بوته های گل کلم  را از هم جدا کنید و به طور کامل ریز کنید.


9)  سبزی های معطر خرد شده ی ترشی را با تمامی مواد بالا مخلوط کنید.


10)  بادمجان ها را با پوست یا بدون پوست به صورت دلخواه به شکل حبه قند خرد کنید و با کمی سرکه بجوشانید تا نرم شود؛ سپس به همان صورت که داغ است به بقیه مواد اضافه کنید  و به طور کامل مخلوط کنید.


11)  ادویه ترشی ، رب انار، آب گوجه فرنگی غلیظ شده و تمرهندی رقیق شده با سرکه را به مخلوط اضافه کنید.


12)  مخلوط آماده شده را درون ظرف مخصوص ترشی بریزید و سرکه را به آن اضافه کنید تا روی آن را بپوشاند.


13) نمک را هم به میزان دلخواه به ترشی بیفزایید. استفاده از مقدار بیشتری نمک در صورتی که شور نشود، مدت و کیفیت نگهداری ترشی را بیشتر خواهد کرد.

آیا میدانستید که:
ترشی یکی از چاشنی‌های بسیار معروف است کە بسیار از خانواده‌های ایرانی آن را در کنار بعضی غذاهای سنتی نظیر آبگوشت و لوبیاپلو قرار داده و از طعم دلچسب آن لذت می‌برند.


برخی معتقدند کە سابقه ترشی انداختن بە ۴ هزار سال پیش از میلاد مسیح باز می‌گردد و حتی از ۲ هزار سال پیش در هند ترشی شور و خیار شور مصرف‌ می‌شده است.


اغلب ترشی‌ها از سبزیجات مختلفی نظیر گل‌کلم، هویج، کلم‌پیچ، خیار و… تشکیل شده‌اند کە البته بعضی از ویتامین‌های آن بر اثر محیط اسیدی ترشی، بە مرور زمان تخریب می‌شود.


 با این حال مصرف ترشی در بین خانواده‌های ایرانی بسیار فراگیر است و بسیار از خانواده‌ها در منزل اقدام بە تهیه آن می‌کنند. حتی در فصل ترشی انداختن بسیار‌ها از این طریق کسب در آمد می کنند و سطل‌های ترشی را پشت خودرو گذاشته و در خیابان‌ها بە فروش می‌رسانند. همچنین بعضی هم کە در ترشی انداختن تبحر خاصی دارند از دوستان و آشنایان سفارش قبول می‌کنند.

 

بازار خوب فروش ترشی در صندوق عقب خودرو ها در طی چند سال اخیر سبب شد کە بعضی بە این فکر بیفتند کە مغازه‌‌هایی مختص فروش انواع ترشی تاسیس کنند کە اتفاقا فکر خوبی بوده و عده بسیاری از شهروندان مشتری پر و پا قرص این مغازه‌ها می باشند. البته انواع کارخانه‌ای ترشی هم مشتریان بسیاری دارد. امروزه  ترشی‌های شیشه‌‌ای حتی انواعی کە فکر تهیه آنها بە ذهن هم خطور نمی‌کند، مانند ترشی قارچ یا خرما در فروشگاه‌ها بە فروش می‌رسد.


درعین حال باید هنگام خرید بە تاریخ مصرف و رنگ ترشی توجه کرد.  با وجود اینکه ترشی‌های خوشمزه و اشتها‌ آور طرفداران بسیاری دارند اما متخصصان خاطرنشان می‌کنند کە اگر سبزیجات بە‌صورت خام و تازه مصرف شوند، مواد مغذی بیشتری در اختیار فرد قرار می‌گیرد.



:: امتیاز: نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0

:: بازدید : 243
:: ارسال شده در: آشپزی , ترشیجات ,

:: مطالب مرتبط:
کینوا یا خاویار گیاهی چیست و چه خواصی دارد؟
طرز تهیه ترایفل اوریو مناسب یلدا

:: برچسب‌ها: طرز تهیه "ترشی بندری" , ترشی بندری , ترشی , بندری , مواد لازم برای تهیه ترشي بندري , مواد لازم برای تهیه ترشي , طرز تهیه ترشي بندري , طرز تهیه ترشي , طرز تهیه , تهیه ترشي بندري , تمرهندی , تمر , سبزی های معطر , سبزی های , سبزی معطر , معطر , ادویه ترشی , ادویه , آبگوشت , ترشی‌های شیشه‌‌ای ,
نویسنده
نویسنده : aseman
تاریخ : [سه شنبه 29 تير 1395 ] [ 12:45]
تاریخ
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
آخرین مطالب ارسالی
آشنایی با انواع نمک خوراکی و خواص آنها تاریخ : سه شنبه 27 فروردین 1398
با خواب بعد ناهار چه کنیم ؟ تاریخ : دوشنبه 26 فروردین 1398
علائم و درمان کندرومالاسی یا نرمی کشکک زانو تاریخ : یکشنبه 25 فروردین 1398
آموزش بکاپ گیری از گوشی های اندرویدی تاریخ : جمعه 23 فروردین 1398
آثار و زندگی پر فراز و نشیب صادق هدایت! تاریخ : چهارشنبه 21 فروردین 1398
۴ اشتباه ساده که امنیت گوشی را به خطر می‌اندازند! تاریخ : سه شنبه 20 فروردین 1398
۹ راهکار برای حفظ سلامتی جسمی و روحی در محیط کار تاریخ : یکشنبه 18 فروردین 1398
۶ ماسک صورت مخصوص شب برای داشتن پوستی رویایی تاریخ : جمعه 16 فروردین 1398
آخرین ارسال های انجمن
user
progress عضو شويد

نام کاربری :
رمز عبور :

progress فراموشی رمز عبور؟

progress عضویت سریع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
آمار مطالب آمار مطالب
کل مطالب کل مطالب : 1725
کل نظرات کل نظرات : 200
آمار کاربران آمار کاربران
افراد آنلاین افراد آنلاین : 7
تعداد اعضا تعداد اعضا : 82

کاربران آنلاین کاربران آنلاین

آمار بازدید آمار بازدید
بازدید امروز بازدید امروز : 729
باردید دیروز باردید دیروز : 1,222
ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 33
ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 90
بازدید هفته بازدید هفته : 3,235
بازدید ماه بازدید ماه : 36,867
بازدید سال بازدید سال : 446,222
بازدید کلی بازدید کلی : 1,433,208

اطلاعات شما اطلاعات شما
آِ ی پیآِ ی پی : 54.198.246.164
مرورگر مرورگر :
سیستم عامل سیستم عامل :
RSS

Powered By
UstA
Translate : UstA

logo-samandehi