close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه چیزکیک ساده

مجله جامع رفیق شامل اخبار ، سلامت ، فناوری ، فرهنگ و هنر ، گردشگری ، خانه داری و...

حتما نیازی نیست که برای درست کردن یک غذای عالی اسرار آشپزی را بدانید و در آن مهارت بسیار زیادی داشته باشید. به عنوان مثال می توانید این چیزکیک را بدون داشتن مها

 

طرز تهیه چیزکیک,نحوه درست کردن چیزکیک

برای پخت این چیز کیک ساده نیازی به مهارت خاصی ندارید

 

حتما نیازی نیست که برای درست کردن یک غذای عالی اسرار آشپزی را بدانید و در آن مهارت بسیار زیادی داشته باشید. به عنوان مثال می توانید این چیزکیک را بدون داشتن مهارت خاصی در خانه درست کنید و خانواده را با آن خوشحال کنید. تنها کاری که لازم است انجام دهید دنبال کردن دستور زیر است. این کیک می تواند بسیار خوشمزه تر از کیک هایی باشد که در کافه ها سرو می شود.

مواد لازم برای چیزکیک ساده :

بیسکویت ۳۵۰ گرم
کره ۱۲۰ گرم
 پودر کاکائو ۱/۳ پیمانه
پنیر خامه ای ۲۵۰ گرم 
شکر ۱/۳ پیمانه
پودر وانیل ۲ قاشق چایخوری
خامه ترش ۱ پیمانه
خامه زده شده ۲۵۰ گرم
پودر شکر ۱ قاشق چایخوری
مربای آلبالو ۶۰۰ گرم


طرز تهیه چیزکیک ساده :
بیسکویت ها را در مخلوط کن یا غذاساز آسیاب کنید. کره را آب کنید. ۳ قاشق چای خوری پودر کاکائو و کره را با بیسکویت مخلوط کنید و خوب هم بزنید.مواد را کف ظرف کیک بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید.

داخل یک ظرف بزرگ پنیر خامه ای و شکر را هم بزنید تا نرم و یکدست شود. سپس وانیل و خامه ترش را به آن اضافه کنید و در نهایت خامه زده شده را اضافه کنید.

نصف مواد را داخل ظرف کیک بریزید و خوب پخش کنید. بقیه مواد را با پودر شکر و باقیمانده پودر کاکائو مخلوط کرده و هم بزنید. سپس آن را روی لایه قبلی بریزید و به مدت حداقل ۵ ساعت در یخچال نگهدارید.

اکنون چیز کیک آماده را برش دهید و هر برش را با مربای آلبالو تزئین کنید. می توانید با خاه زده شده اطراف کیک را تزئین کنید.

 


:: امتیاز: نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 1

:: بازدید : 135
:: ارسال شده در: آشپزی , شیرینی پزی ,

:: مطالب مرتبط:
کینوا یا خاویار گیاهی چیست و چه خواصی دارد؟
طرز تهیه ترایفل اوریو مناسب یلدا

:: برچسب‌ها: طرز تهیه چیزکیک ساده , طرز تهیه چیزکیک , طرز تهیه کیک , طرز تهیه کیک ساده , کیک ساده , تهیه کیک ساده , غذاساز آسیاب , غذاساز , آسیاب , مربای آلبالو , آلبالو , پنیر خامه ای , پنیر خامه , پنیر , خامه ترش , آموزش شیرینی پزی , آموزش شیرینی , آموزش , شیرینی پزی , اسرار آشپزی ,
نویسنده
نویسنده : aseman
تاریخ : [چهارشنبه 23 تير 1395 ] [ 13:31]
تاریخ
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
آخرین مطالب ارسالی
آخرین ارسال های انجمن
user
progress عضو شويد

نام کاربری :
رمز عبور :

progress فراموشی رمز عبور؟

progress عضویت سریع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
آمار مطالب آمار مطالب
کل مطالب کل مطالب : 1715
کل نظرات کل نظرات : 200
آمار کاربران آمار کاربران
افراد آنلاین افراد آنلاین : 6
تعداد اعضا تعداد اعضا : 79

کاربران آنلاین کاربران آنلاین

آمار بازدید آمار بازدید
بازدید امروز بازدید امروز : 1,044
باردید دیروز باردید دیروز : 1,219
ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 24
ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 60
بازدید هفته بازدید هفته : 3,610
بازدید ماه بازدید ماه : 36,040
بازدید سال بازدید سال : 163,041
بازدید کلی بازدید کلی : 1,150,027

اطلاعات شما اطلاعات شما
آِ ی پیآِ ی پی : 54.90.204.233
مرورگر مرورگر :
سیستم عامل سیستم عامل :
RSS

Powered By
UstA
Translate : UstA

logo-samandehi