close
تبلیغات در اینترنت
غذا های رژیمی

مجله جامع رفیق شامل اخبار ، سلامت ، فناوری ، فرهنگ و هنر ، گردشگری ، خانه داری و...

غذا های رژیمی


 

گیاه کینوا چیست

آیا می‌دانید گیاه کینوا چیست و چه خواصی دارد؟ «کینوا» (Quinoa) گیاهی با دانه‌های خوراکی است که در کشورهای غربی مصرف آن به عنوان جایگزین سالم‌تر غلاتی از جمله گندم محبوبیت زیادی پیدا کرده. در سال‌های اخیر استفاده از کینوا در ایران هم رایج شده است. آگاهی از فوائد کینوا و مصرف خوراکی این گیاه قدمت بسیار زیادی دارد. این گیاه اکنون برای مصارف تجاری در مناطقی مانند آمریکای جنوبی به میزان زیاد کشت می‌شود. کینوا با نام علمی Chenopodium quinoa که به خاویار گیاهی هم شهرت پیدا کرده به غلات شبیه است، ولی در واقع مانند اسفناج به خانواده «تاج‌خروسیان» (Amaranthaceae) تعلق دارد. قسمت مورد مصرف این گیاه شکل دانه‌ای دارد و پخت آن هم مانند غلات صورت می‌گیرد. در این مطلب شما را با خواص کینوا بیشتر آشنا می‌کنیم.

گیاه کینوا چیست

این گیاه بومی کشورهای آمریکای جنوبی مانند بولیوی، شیلی و پرو است و به دلیل مواد مغذی زیادی که دارد اهمیت بسیاری در میان مردم پیدا کرده است.

پروتئین، منیزیم، فیبر، پتاسیم، آهن، کلسیم، فسفر، ویتامین‌های گروه ب، ویتامین ای و آنتی اکسیدان‌ها از جمله موادی هستند که به وفور در دانه‌های این گیاه وجود دارند. کینوا یکی از معدود گیاهان خوراکی است که همه ۹ آمینو اسید ضروری بدن را دارد.

فوائد کینوا

این گیاه پنج هزار ساله به دلیل هضم راحت‌تر و کالری کمتر در دهه‌های اخیر جایگزین گندم و برنج شده است. در دوران قدیم کینوا را مادر همه غلات می‌دانستند و معتقد بودند که دانه‌ای مقدس است. برنج اینکا و خاویار گیاهی از جمله نام‌های دیگر این دانه است.

کینوا سفید، قرمز و سیاه چه تفاوتی با هم دارند

دانه‌های کینوا در رنگ‌های سفید، قرمز و سیاه وجود دارد. کینوا سفید که کمی به زرد متمایل است را به نام کینوا طلایی هم می‌شناسند. این دانه‌ها ظریف‌تر و سبک‌تر از بقیه رنگ‌ها هستند و بعد از پخت نرم‌تر می‌شوند.

کینوا قرمز بعد از پخت به رنگ قهوه‌ای دیده می‌شود و کمی شیرین‌تر است. این دانه‌های قرمز که بعد از پخت بافت خود را بیشتر حفظ می‌کند، برای تهیه سالاد مناسب‌تر هستند.

خواص کینوا

کینوا سیاه هم از دانه‌های سفید شیرین‌تر است و بعد از پخت هم به همین رنگ دیده می‌شود.

کینوا را از کجا بخریم

کینوا در ایران در فروشگاه‌های بزرگ، سوپر مارکت و فروشگاه‌های اینترنتی فروش مواد غذایی وجود دارد. می‌توانید انواع کینوا ارگانیک را در بسته‌هایی با اندازه‌های مختلف تهیه کنید.

مهم‌ترین فوائد کینوا

این گیاه گلوتن ندارد و به همین دلیل به افرادی که به دنبال غذاهای بدون گلوتن هستند، پیشنهاد می‌شود. گلوتن نام پروتئینی است که در گندم، جو و چاودار یافت می‌شود و برخی از افراد به آن حساسیت دارند.

پروتئین بالا و کالری کم باعث شده است این گیاه در بین ورزشکاران ارزش زیادی پیدا کند. این گیاه به دلیل فیبر بالا باعث سیری طولانی مدت می‌شود. یکی از مهم‌ترین خواص دانه کینوا این است که می‌تواند انرژی مورد نیاز بدن را هم تأمین کند.

کینوا و لاغری

شاخص گلوکز بالا یکی از عواملی است که گرسنگی را بیشتر می‌کند و منجر به چاقی می‌شود. مصرف مواد غذایی با شاخص گلوکز بالا ابتلا به بیماری قلبی و دیابت نوع ۲ را نیز افزایش می‌دهد. شاخص گلوکز کینوا ۵۳ است که از اعداد کم این بازه محسوب می‌شود. البته فراموش نکنید که این ماده خوراکی برای رژیم غذایی با کربوهیدرات کم توصیه نمی‌شود.

بر اساس مطالعات کینوا می‌تواند در کنترل قند خون بالا هم مؤثر باشد و به همین دلیل برای افراد دیابتی مناسب است.

دیگر خواص کینوا

یک پیمانه کینوا ۲۲ کالری، ۳۹ گرم کربوهیدرات، ۴ گرم اسید چرب و مقدار کمی هم اسید چرب امگا ۳ دارد. به طور دقیق‌تر یک پیمانه کینوا حاوی مواد مغذی زیر است.

  • پروتئین: ۸ گرم
  • فیبر: ۵ گرم
  • منگنز: ۵۸ درصد از دوز مصرفی روزانه
  • منیزیم: ۳۰ درصد از دوز مصرفی روزانه
  • فسفر: ۲۸ درصد از دوز مصرفی روزانه
  • اسید فولیک: ۱۹ درصد از دوز مصرفی روزانه
  • مس: ۱۸ درصد از دوز مصرفی روزانه
  • آهن: ۱۵ درصد از دوز مصرفی روزانه
  • روی: ۱۳ درصد از دوز مصرفی روزانه
  • پتاسیم: ۹ درصد از دوز مصرفی روزانه
  • بیش از ۱۰ درصد از دوز مصرفی روزانه ویتامین ب ۱، ب ۲ و ب ۶
  • مقداری کمی کلسیم، نیاسین یا ویتامین ب ۳ و ویتامین ای

در ادامه شما را با دیگر خواص کینوا آشنا می‌کنیم.

داشتن پروتئین بالا

پروتئین از آمینو اسید ساخته شده است. ۹ نوع آمینو اسید به عنوان آمینو اسیدهای ضروری بدن شناخته می‌شوند که بدن قادر به تولید آنها نیست و باید از طریق رژیم غذایی دریافت شوند. اگر یک ماده غذایی حاوی هر ۹ آمینو اسید ضروری باشد، به عنوان یک منبع غنی و کامل از پروتئین شناخته می‌شود.

کینوا یکی از معدود گیاهانی است که همه آمینو اسیدهای ضروری بدن را دارد و به همین دلیل یک منبع مفید و غنی از پروتئین به شمار می‌رود. مصرف این گیاه برای گیاه‌خواران هم مفید است و پروتئین بالای آن می‌تواند جایگزین گوشت حیوانی باشد.

خواص آنتی اکسیدانی

کینوا حاوی آنتی اکسیدان‌های گیاهی به نام فلاونوئید است که مزایای بسیاری بر سلامتی انسان دارند. کامپفرول و کوئرستین دو نوع از این فلاونوئیدها با خواص ضد التهابی، ضد ویروسی، ضد سرطانی و ضد افسردگی هستند که در این گیاه وجود دارند. این مولکول‌ها با رادیکال‌های آزاد مضر در بدن مقابله می‌کنند و می‌توانند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهند.

منبع غنی از فیبر

کینوا بیشتر از دانه‌های غلات فیبر دارد. زمانی که فیبر زیادی از طریق مواد خوراکی وارد دستگاه گوارش می‌شود، به راحتی در جریان حرکتی این سیستم قرار می‌گیرد و در حین عبور مواد سمی را با خود از بدن دفع می‌کند.

فیبر همچنین به اسیدهای کبد متصل می‌شود و می‌تواند باعث کاهش کلسترول بد خون شود. از آنجایی که این گیاه کلسترول ندارد، فیبر موجود در آن کبد را وادار می‌کند تا از کلسترول ذخیره شده در بدن استفاده کند.

فیبر غیر محلول در کینوا می‌تواند آب را جذب کند، حجیم شود و عملکرد و حرکت روده‌ها را ساده‌تر کند. کینوا به این طریق مشکل یبوست را بر طرف می‌کند. همچنین فیبر بالای این گیاه از سرطان روده جلوگیری می‌کند.

کینوا و لاغری

از آنجا که فیبر بالا بر کاهش وزن و لاغری اثر می‌گذارد، پس کینوا هم می‌تواند در لاغری به شما کمک کند. فیبر با القای احساس سیری، باعث می‌شود مواد حاوی کالری بالا را به میزان کمتری مصرف کنید. پس تأثیر کینوا برای لاغری را هم به عنوان یکی از فوائد این گیاه در نظر داشته باشید.

ریز مغذی‌ها

کینوا غنی از منیزیم است و به همین دلیل التهاب رگ‌های خونی را کاهش می‌دهد و برای عملکرد آنزیم‌های بدن ضروری است.

منگنز زیاد موجود در این گیاه، سلول‌های بدن و گلبول‌های قرمز را در مقابل رادیکال‌های آزاد مصون می‌کند. این ماده هم برای عملکرد صحیح بسیاری از آنزیم‌ها ضروری است.

ریبوفلاوین یا ویتامین ب ۲ در این دانه، سطح انرژی بدن را بالا می‌برد و برای عملکرد مناسب آنزیم‌های بدن نیز ضروری است. بعضی گفته‌ها حاکی از آن است که ریبوفلاوین موجب کاهش سردرد و میگرن می‌شود.

طرز پخت کینوا

دانه‌های کینوا تا حدودی مانند برنج پخته می‌شوند. کافی است یک پیمانه از آن‌ها را با دو برابر آب درون قابلمه بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه روی شعله ملایم قرار دهید تا آب آن تمام شود.

کینوا در ایران

می‌توانید از روغن زیتون، آب لیمو یا نارنج و ادویه هم برای طعم بهتر استفاده کنید. همچنین می‌توانید برای بهتر شدن طعم کینوا به جای آب ساده، از آب مرغ یا گوشت استفاده کنید.

برای آن که دانه کینوا بافت خود را از دست ندهد و له نشود، می‌توان حجم معین آب را در چند مرحله به قابلمه اضافه کرد. علاوه بر این می‌توانید از این گیاه در تهیه سالاد، کتلت، برگر، سوپ کینوا و دیگر غذاها هم استفاده کنید.

منبع: دیجی مگ


:: امتیاز: نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0

:: بازدید : 31
:: ارسال شده در: سلامت , اخبار پزشکی , آشپزی , غذا های رژیمی ,



نویسنده
نویسنده : Admin
تاریخ : [پنجشنبه 18 بهمن 1397 ] [ 23:36]
تاریخ

 

 

درست کردن کیک رژیمی, پخت کیک رژیمی کاتلا

طرز تهیه کیک رژیمی کاتلا

 

دولسه دلچه نوعی دسر است که از طریق حرارت ملایم شیر و شکر به دست می آید. طعم آن یادآور شکلات های تافی و ظاهر و طعمی مانند کارامل دارد. این دسر از دسرهای بسیار مشهور کشورهای آمریکای لاتین است.


 

دولسه دلچه در مکزیک از شیر بز تهیه و با وانیل طعم دار می شود، ورژن فرانسوی آن دارای بافتی نرم است که با نان تست سرو می شود، در فیلیپین در تهیه کیک ها و صبحانه نقش اصلی را دارد و در کوبا از شیرخشک برای تهیه آن استفاده می‌کردند. نام دیگر این محصول مربای شیر است.


 

اما برای تهیه کاتلا تنها از حرارت دادن شیر استفاده می‌شود و هیچگونه شکری به آن اضافه نمی کنند. شیرینی این محصول ناشی از قند شیر است. این محصول فاکتورهای سلامتی را دارا و جایگزینی مناسب برای شکلات صبحانه است. از دیگر دلایل برتری کاتلا نسبت به شکلات صبحانه کمتر بودن میزان چربی آن از انواع شکلات های صبحانه است.


 

برای تهیه این محصول از هیچگونه شکری استفاده نشده و شیرینی آن ناشی از قند موجود در لاکتوز شیر است و طعم شیرین آن از طریق یک ماده طبیعی به دست آمده است. برای تهیه کیک رژیمی کاتلا که یک دسر و شیرینی بسیار خوشمزه و مناسب برای میان وعده‌های شما است از کاتلا استفاده کرده ایم و طرز تهیه آن را در اختیار شما قرار خواهیم داد.


مواد لازم برای تهیه کیک رژیمی کاتلا :



کاتلا  ۲۵۰ گرم
 آرد  ۱ پیمانه
 تخم مرغ  ۳ عدد
 روغن  ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۲ قاشق غذاخوری
شکر در صورت نیاز ۳۰ گرم

 

 

طرز تهیه کیک رژیمی کاتلا :



۲۵۰ گرم از دسر کاتلا را داخل ظرف بریزید و هم بزنید. سپس تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید. روغن و شکر را درون آن بریزید و با همزن برقی هم بزنید.


 

سپس آرد و بکینگ پودر را به آن ها اضافه کنید و خوب هم بزنید.

سطح داخل قالب را با روغن چرب کنید. مخلوط را داخل قالب بریزید و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید.



منبع : kalleh.com



:: امتیاز: نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0

:: بازدید : 61
:: ارسال شده در: آشپزی , غذا های رژیمی ,



نویسنده
نویسنده : Admin
تاریخ : [پنجشنبه 12 مهر 1397 ] [ 21:34]
تاریخ

 

طرز تهیه بشقاب سبزیجات, تهیه بشقاب سبزیجات

طرز تهیه بشقاب مخلوط سبزیجات

 

این بشقاب سبزیجات غذای خوش آب و رنگ و مخصوص گیاهخواران است.

 

مواد لازم برای 8 نفر برای بشقاب مخلوط سبزیجات :

 پیازچه (اریب خردکرده) 4 ساقه 
 روغن  3 قاشق سوپخوری
 هویج (حلقه‌ای خرد کرده) 450 گرم 
 پرک فلفل قرمز یک چهارم قاشق چایخوری 
سس سویا 2 قاشق سوپخوری
آب 60 میلی لیتر
بروکلی (گلچه ای خرد کرده) 450 گرم
فلفل دلمه‌ای قرمز (خلالی خرد کرده) 1 عدد
قارچ ریز 300 گرم

 

طرز تهیه بشقاب مخلوط سبزیجات :

در ظرف مناسب مایکروویو پیازچه و روغن را بریزید. آن گاه ظرف را درون مایکروویو قرار دهید و به مدت تقریبی 3 دقیقه با قدرت صددرصد پیازچه را تفت دهید.

 

حالا ظرف را از مایکروویو خارج کنید. هویج، پرک فلفل، سس سویا، آب، بروکلی، فلفل دلمه‌ای و قارچ را بیفزائید و مخلوط کنید.

 

اینک ظرف را دوباره درون مایکروویو با در بسته به مدت 10-15 دقیقه قرار دهید و با قدرت صددرصد به مدت 10-15 دقیقه سبزیجات را بپزید و گرم سرو کنید.


:: امتیاز: نتیجه : 1 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0

:: بازدید : 125
:: ارسال شده در: آشپزی , غذا های رژیمی ,



نویسنده
نویسنده : aseman
تاریخ : [یکشنبه 04 شهريور 1397 ] [ 10:48]
تاریخ

فواید و خواص تخمه هندوانه برای بدن

تخمه هندوانه (به انگلیسی : Watermelon seeds) در واقع همان هسته میوه هندوانه است که پس از جمع آوری خشک شده و به صورت تخمه هندوانه خام یا بو داده به عنوان آجیل مصرف می شود.

تخم هندوانه فواید زیادی برای بدن دارد که ما در این مقاله از سایت کوکا به طور کامل خواص تخمه هندوانه را برای سلامتی، کبد چرب، لاغری و پوست و مو شرح داده ایم.

خواص مغز و تخمه هندوانه

خواص تخمه هندوانه برای پوست و مو

1. پاک سازی پوست صورت

مقادیر بالای منیزیم موجود در تخمه هندوانه با پاک سازی روده ها به پاک سازی پوست صورت کمک می کند.

2. آکنه و جوش صورت

منیزیم موجود در تخمه هندوانه با تنظیم ترشح هورمون ها در بدن برای پیشگیری و درمان آکنه و جوش صورت مفید می باشد. علاوه بر این منیزیم به درمان استرس که یکی از علل اصلی جوش صورت می باشد، کمک می کند.

3. جوان سازی پوست صورت

مطالعات نشان داده که مقادیر بالای منیزیم موجود در تخمه هندوانه با افزایش سنتز کلاژن در پوست صورت به روند پیری پوست را متوقف کرده و به رفع چین و چروک پوست و جوان سازی پوست صورت کمک می کند.

4. مرطوب کننده طبیعی پوست

اسید های چرب موجود در تخمه هندوانه باعث آبرسانی پوست شده و به عنوان یک مرطوب کننده و نرم کننده طبیعی پوست شناخته می شود.

5. تقویت و افزایش رشد مو

مقادیر بالای منیزیم و روی موجود در تخمه هندوانه از ریزش مو پیشگیری کرده و با تقویت فولیکول های مو باعث افزایش رشد موی سر می شود

6. جلوگیری از سفید شدن مو

مس موجود در تخمه هندوانه یکی از بهترین مواد معدنی است که باعث ایجاد ملانین در بدن شده و از سفید شدن زودرس موی سر جلوگیری می کند.

فواید دارویی ودرمانی تخمه هندوانه برای بدن

7. کبد چرب

اسید های چرب امگا 3 و امگا 6 برای کبد مفید هستند و با سم زدایی و پاک سازی کبد به درمان بیماری هایی از جمبه کبد چرب کمک می کنند.

8. جنین و زنان باردار

مقادیر بالای فولات یا ویتامین B9 موجود در تخمه هندوانه از نقایص سیستم عصبی جنین در دوران بارداری پیشگیری می کند.

مقادیر قابل توجه آهن موجود در تخمه هندوانه برای درمان کم خونی زنان باردار مفید می باشد.

منیزیم و آنتی اکسیدان های موجود در تخمه هندوانه باعث تقویت سیستم ایمنی بدن زنان باردار شده و خطر ابتلا به سرطان و بیماری های قلبی در دوران بارداری را کاهش می دهد.

ویتامین های B موجود در تخمه هندوانه باعث افزایش ترشح هورمون های شادی آور شده و از استرس و افسردگی زنان باردار پیشگیری می کند.

9. مردان

تحقیقات در چین نشان داده که مقادیر بالای روی موجود در تخمه هندوانه به طور قابل توجهی باعث افزایش کیفیت اسپرم در مردان شده و به درمان ناباروری در آقایان کمک می کند.

علاوه بر این مقادیر قابل توجه منگنز موجود در تخمه هندوانه هم به درمان ناباروری در مردان کمک می کند.

اسید های آمینه لیزین، اسید گلوتامیک و آرژینین موجود در تخمه هندوانه می تواند باعث افزایش میل جنسی در مردان شده و شانس باروری را افزایش دهد.

10. لاغری و کاهش وزن

مقادیر بالای فیبر موجود در تخمه هندوانه باعث کاهش اشتها شده و با پیشگیری از پرخوری برای لاغری و کاهش وزن مفید می باشد.

ویتامین ها، مواد معدنی و چربی های مفید موجود در تخمه هندوانه علاوه بر اینکه باعث بهبود سوخت و ساز بدن می شود باعث افزایش انرژی شده و به لاغری و کاهش وزن افراد چاق کمک می کنند.

11. دیابت و قند خون

بر اساس یک مطالعه در ایران، تخمه هندوانه باعث کاهش سطح گلوکز پلاسما شده و به عنوان یکی از بهترین انواع آجیل برای درمان دیابت استفاده می شود.

یک مطالعه دیگر نشان داده که مقادیر قابل توجه اسید های چرب امگا 6 موجود در تخمه هندوانه برای پیشگیری از ابتلا به دیابت نوع 2 مفید هستند.

مطالعه ای در آمریکا نشان داده که منیزیم موجود در تخمه هندوانه، مقاومت به انسولین را بهبود بخشیده و برای کاهش قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع دو مفید می باشد.

بر اساس گزارش انجمن دیابت آمریکا، مقادیر بالای روی موجود در تخمه هندوانه خطر ابتلا به دیابت نوع 2 در زنان را کاهش می دهد.

12. معده و دستگاه گوارش

منیزیم موجود در تخمه هندوانه به بهبود هضم غذا کمک کرده، سوزش سردل و سندرم روده تحریک پذیر را درمان می کند و برای سلامتی دستگاه گوارش مفید است.

13. چربی خون و قلب

مقادیر بالای منیزیم موجود در تخمه هندوانه باعث کاهش کلسترول و چربی خون بالا شده و از ابتلا به بیماری های قلبی، آترواسکلروزیس و حمله ی قلبی پیشگیری می کند.

روی موجود در تخمه هندوانه جریان کلسیم در سلول های قلب شما را تنظیم کرده و خطر ابتلا به نارسایی قلبی را کاهش می دهد.

مقادیر قابل توجه فیبر موجود در تخمه هندوانه به کاهش کلسترول بالای خون کمک کرده و خطر حمله ی قلبی را کاهش می دهد.

14. فشار خون

منیزیم و پتاسیم موجود در تخمه هندوانه به کاهش فشار خون بالا کمک می کنند، همچنین سیترولین موجود در تخمه هندوانه باعث کاهش فشار خون آئورت شده از ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی پیشگیری می کند.

15. تقویت سیستم ایمنی بدن

مقادیر بالای انواع ویتامین های B و منیزیم موجود در تخمه هندوانه باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود و از ابتلا به سرماخوردگی، آنفلونزا و آلرژی پیشگیری می کند.

16. تقویت حافظه، آلزایمر و پارکینسون

منیزیم موجود در تخمه هندوانه باعث تقویت حافظه شده و حتی یادگیری را تسریع می کند. همچنین منیزیم از ابتلا به آلزایمر و زوال عقل پیشگیری می کند.

مقادیر بالای روی موجود در تخمه هندوانه خطر ابتلا به زوال عقل را کاهش می دهد.

نیاسین موجود در تخمه هندوانه برای بهبود عملکرد سیستم عصبی مفید بوده و باعث درمان برخی علائم  روانپزشکی می شود.

17. پوکی استخوان

منیزیم، مس، آهن، پتاسیم و منگنز موجود در تخمه هندوانه باعث تقویت و افزایش تراکم استخوان ها شده و خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می دهد.

عوارض و مضرات تخمه هندوانه

تخمه هندوانه بو داده به دلیل مقادیر بالای نمک می تواند باعث افزایش فشار خون در افراد شود.

مضرات تخمه هندوانه بو داده با حرارت بالا

فراموش نکنید در اثر حرارت نامطلوب، چربی تخمه نیز دستخوش تغییرات نامطلوب و روغن مفید آن به روغنی مضر تبدیل می شود. پروتئین و کربوهیدرات های آن نیز به علت قهوه ای شدن افت تغذیه ای پیدا می کند.

اگر درجه حرارت خیلی بالا باشد، با تشکیل مواد سمی که بوی تند نامطلوبی دارد شروع به تجزیه شدن و سوختن می کنند بنابراین توصیه می شود همیشه از آجیل های بو نداده استفاده کنید یا در صوت لزوم، بو داده آن را از مراکز معتبر وزارت بهداشت که دارای مجوز بهداشتی و تاریخ مصرف هستند، تهیه کنید.

تخمه هندوانه چاق می کند؟

در مصرف انواع تخمه ها محتاط باشید چراکه زیاده روی در مصرف آنها به دلیل چربی و کالری بالا منجر به اضافه وزن می شود و نمک به کار رفته در آنها برای طعم دار شدن باعث افزایش فشارخون و برخی عوارض دیگر در بدن خواهد شد.

بنابراین بهتر است از آجیل هایی استفاده کنید که طعم دیگری به غیر از شوری برای آنها در نظر گرفته شده است. و یا اینکه تخمه هندوانه خام تهیه کنید.

طبع تخمه هندوانه

طبیعت تخمه هندوانه سرد و تر است. تخمه هندوانه سرشار از پتاسیم، منیزیم، منگنز، فسفر، مس، سلنیوم، روی، تیامین، ریبوفلاوین، فولات، ویتامین B6، اسید لینولئیک، اسید های چرب امگا 3 و امگا 6 می باشد.

مردم مصر از تخمه هندوانه خام و بو داده برای تهیه انواع نان و سوپ استفاده می کنند.

ارزش غذایی تخمه هندوانه (100 گرم)

  • کالری : 557
  • چربی : 47 گرم
  • کربوهیدرات : 15 گرم
  • پروتئین : 28 گرم

:: امتیاز: نتیجه : 1 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0

:: بازدید : 166
:: ارسال شده در: سلامت , اخبار پزشکی , بیماری ها و راه های درمان , آشپزی , غذا های رژیمی ,



نویسنده
نویسنده : Admin
تاریخ : [پنجشنبه 04 مرداد 1397 ] [ 21:13]
تاریخ

 

 

پخت کتلت رژیمی,درست کردن کتلت رژیمی

یک کتلت رژیمی خوش طعم برای کسانی که چربی خون بالا دارند

 

کتلت یکی از خوشمزه ترین غذاهای ما ایرانیان است ولی چون در آن از تخم مرغ و گوشت قرمز استفاده می شود برای کسانی که مشکلاتی مانند کلسترول بالا دارند زیاد مناسب نیست. به همین بهانه در این مقاله یک کتلت کاملا رژیمی را به شما آموزش می دهیم.


مواد لازم برای تهیه کتلت رژیمی:

سیب زمینی  4 عدد متوسط
 پیاز  2 عدد
 پودر سوخاری  2 قاشق غذاخوری
 نمک، فلفل، ادویه و زردچوبه  به مقدار لازم
ریحان و مرزه خشک شده 1 قاشق غذاخوری پودر شده
روغن کنجد برای سرخ کردن به مقدار لازم

 

طرز تهیه کتلت رژیمی برای بیماران کلسترول بالا:

در طرز تهیه این کتلت به دلیل استفاده نکردن از تخم مرغ و گوشت قرمز یک غذای عالی و رژیمی برای کسانی است که چربی خون و کلسترول بالایی دارند. به همین دلیل هم برای سرخ کردن کتلت ها از روغن کنجد طبیعی استفاده می شود.


چون در این کتلت از هیچ گونه گوشتی استفاده نشده است می تواند یک غذای عالی برای گیاهخواران باشد. گیاهخواران عزیز می توانند سبزیجاتی مانند پیازچه را خرد کرده و به مایع کتلت اضافه کنند.

 

سیب زمینی ها را پوست کنده و با رنده ریز رنده کنید.
پیاز را هم مانند سیب زمینی رنده کنید.


سیب زمینی رنده شده، پیاز رنده شده، نمک و فلفل و ادویه، ریحان خشک شده و پودر سوخاری را با هم مخلوط و خوب ورز دهید.
از این مایع به اندازه گردوهای بزرگ کف دست تان باز کرده و در روغن کنجد سرخ کنید.


:: امتیاز: نتیجه : 3 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0

:: بازدید : 135
:: ارسال شده در: آشپزی , غذا های رژیمی ,



نویسنده
نویسنده : aseman
تاریخ : [یکشنبه 05 دي 1395 ] [ 17:26]
تاریخ
آخرین مطالب ارسالی
آشنایی با انواع نمک خوراکی و خواص آنها تاریخ : سه شنبه 27 فروردین 1398
با خواب بعد ناهار چه کنیم ؟ تاریخ : دوشنبه 26 فروردین 1398
علائم و درمان کندرومالاسی یا نرمی کشکک زانو تاریخ : یکشنبه 25 فروردین 1398
آموزش بکاپ گیری از گوشی های اندرویدی تاریخ : جمعه 23 فروردین 1398
آثار و زندگی پر فراز و نشیب صادق هدایت! تاریخ : چهارشنبه 21 فروردین 1398
۴ اشتباه ساده که امنیت گوشی را به خطر می‌اندازند! تاریخ : سه شنبه 20 فروردین 1398
۹ راهکار برای حفظ سلامتی جسمی و روحی در محیط کار تاریخ : یکشنبه 18 فروردین 1398
۶ ماسک صورت مخصوص شب برای داشتن پوستی رویایی تاریخ : جمعه 16 فروردین 1398
آخرین ارسال های انجمن
user
progress عضو شويد

نام کاربری :
رمز عبور :

progress فراموشی رمز عبور؟

progress عضویت سریع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
آمار مطالب آمار مطالب
کل مطالب کل مطالب : 1725
کل نظرات کل نظرات : 200
آمار کاربران آمار کاربران
افراد آنلاین افراد آنلاین : 5
تعداد اعضا تعداد اعضا : 79

کاربران آنلاین کاربران آنلاین

آمار بازدید آمار بازدید
بازدید امروز بازدید امروز : 475
باردید دیروز باردید دیروز : 1,968
ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 26
ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 98
بازدید هفته بازدید هفته : 8,858
بازدید ماه بازدید ماه : 52,047
بازدید سال بازدید سال : 228,036
بازدید کلی بازدید کلی : 1,215,022

اطلاعات شما اطلاعات شما
آِ ی پیآِ ی پی : 34.230.84.215
مرورگر مرورگر :
سیستم عامل سیستم عامل :
RSS

Powered By
UstA
Translate : UstA

logo-samandehi