مجله جامع رفیق شامل اخبار ، سلامت ، فناوری ، فرهنگ و هنر ، گردشگری ، خانه داری و...

غذا های رژیمی


 

 

درست کردن کیک رژیمی, پخت کیک رژیمی کاتلا

طرز تهیه کیک رژیمی کاتلا

 

دولسه دلچه نوعی دسر است که از طریق حرارت ملایم شیر و شکر به دست می آید. طعم آن یادآور شکلات های تافی و ظاهر و طعمی مانند کارامل دارد. این دسر از دسرهای بسیار مشهور کشورهای آمریکای لاتین است.


 

دولسه دلچه در مکزیک از شیر بز تهیه و با وانیل طعم دار می شود، ورژن فرانسوی آن دارای بافتی نرم است که با نان تست سرو می شود، در فیلیپین در تهیه کیک ها و صبحانه نقش اصلی را دارد و در کوبا از شیرخشک برای تهیه آن استفاده می‌کردند. نام دیگر این محصول مربای شیر است.


 

اما برای تهیه کاتلا تنها از حرارت دادن شیر استفاده می‌شود و هیچگونه شکری به آن اضافه نمی کنند. شیرینی این محصول ناشی از قند شیر است. این محصول فاکتورهای سلامتی را دارا و جایگزینی مناسب برای شکلات صبحانه است. از دیگر دلایل برتری کاتلا نسبت به شکلات صبحانه کمتر بودن میزان چربی آن از انواع شکلات های صبحانه است.


 

برای تهیه این محصول از هیچگونه شکری استفاده نشده و شیرینی آن ناشی از قند موجود در لاکتوز شیر است و طعم شیرین آن از طریق یک ماده طبیعی به دست آمده است. برای تهیه کیک رژیمی کاتلا که یک دسر و شیرینی بسیار خوشمزه و مناسب برای میان وعده‌های شما است از کاتلا استفاده کرده ایم و طرز تهیه آن را در اختیار شما قرار خواهیم داد.


مواد لازم برای تهیه کیک رژیمی کاتلا :



کاتلا  ۲۵۰ گرم
 آرد  ۱ پیمانه
 تخم مرغ  ۳ عدد
 روغن  ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۲ قاشق غذاخوری
شکر در صورت نیاز ۳۰ گرم

 

 

طرز تهیه کیک رژیمی کاتلا :



۲۵۰ گرم از دسر کاتلا را داخل ظرف بریزید و هم بزنید. سپس تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید. روغن و شکر را درون آن بریزید و با همزن برقی هم بزنید.


 

سپس آرد و بکینگ پودر را به آن ها اضافه کنید و خوب هم بزنید.

سطح داخل قالب را با روغن چرب کنید. مخلوط را داخل قالب بریزید و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر قرار دهید.



منبع : kalleh.com



:: امتیاز: نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0

:: بازدید : 6
:: ارسال شده در: آشپزی , غذا های رژیمی ,

نویسنده
نویسنده : Admin
تاریخ : [پنجشنبه 12 مهر 1397 ] [ 21:34]
تاریخ

 

طرز تهیه بشقاب سبزیجات, تهیه بشقاب سبزیجات

طرز تهیه بشقاب مخلوط سبزیجات

 

این بشقاب سبزیجات غذای خوش آب و رنگ و مخصوص گیاهخواران است.

 

مواد لازم برای 8 نفر برای بشقاب مخلوط سبزیجات :

 پیازچه (اریب خردکرده) 4 ساقه 
 روغن  3 قاشق سوپخوری
 هویج (حلقه‌ای خرد کرده) 450 گرم 
 پرک فلفل قرمز یک چهارم قاشق چایخوری 
سس سویا 2 قاشق سوپخوری
آب 60 میلی لیتر
بروکلی (گلچه ای خرد کرده) 450 گرم
فلفل دلمه‌ای قرمز (خلالی خرد کرده) 1 عدد
قارچ ریز 300 گرم

 

طرز تهیه بشقاب مخلوط سبزیجات :

در ظرف مناسب مایکروویو پیازچه و روغن را بریزید. آن گاه ظرف را درون مایکروویو قرار دهید و به مدت تقریبی 3 دقیقه با قدرت صددرصد پیازچه را تفت دهید.

 

حالا ظرف را از مایکروویو خارج کنید. هویج، پرک فلفل، سس سویا، آب، بروکلی، فلفل دلمه‌ای و قارچ را بیفزائید و مخلوط کنید.

 

اینک ظرف را دوباره درون مایکروویو با در بسته به مدت 10-15 دقیقه قرار دهید و با قدرت صددرصد به مدت 10-15 دقیقه سبزیجات را بپزید و گرم سرو کنید.


:: امتیاز: نتیجه : 1 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0

:: بازدید : 25
:: ارسال شده در: آشپزی , غذا های رژیمی ,

نویسنده
نویسنده : aseman
تاریخ : [یکشنبه 04 شهريور 1397 ] [ 10:48]
تاریخ

فواید و خواص تخمه هندوانه برای بدن

تخمه هندوانه (به انگلیسی : Watermelon seeds) در واقع همان هسته میوه هندوانه است که پس از جمع آوری خشک شده و به صورت تخمه هندوانه خام یا بو داده به عنوان آجیل مصرف می شود.

تخم هندوانه فواید زیادی برای بدن دارد که ما در این مقاله از سایت کوکا به طور کامل خواص تخمه هندوانه را برای سلامتی، کبد چرب، لاغری و پوست و مو شرح داده ایم.

خواص مغز و تخمه هندوانه

خواص تخمه هندوانه برای پوست و مو

1. پاک سازی پوست صورت

مقادیر بالای منیزیم موجود در تخمه هندوانه با پاک سازی روده ها به پاک سازی پوست صورت کمک می کند.

2. آکنه و جوش صورت

منیزیم موجود در تخمه هندوانه با تنظیم ترشح هورمون ها در بدن برای پیشگیری و درمان آکنه و جوش صورت مفید می باشد. علاوه بر این منیزیم به درمان استرس که یکی از علل اصلی جوش صورت می باشد، کمک می کند.

3. جوان سازی پوست صورت

مطالعات نشان داده که مقادیر بالای منیزیم موجود در تخمه هندوانه با افزایش سنتز کلاژن در پوست صورت به روند پیری پوست را متوقف کرده و به رفع چین و چروک پوست و جوان سازی پوست صورت کمک می کند.

4. مرطوب کننده طبیعی پوست

اسید های چرب موجود در تخمه هندوانه باعث آبرسانی پوست شده و به عنوان یک مرطوب کننده و نرم کننده طبیعی پوست شناخته می شود.

5. تقویت و افزایش رشد مو

مقادیر بالای منیزیم و روی موجود در تخمه هندوانه از ریزش مو پیشگیری کرده و با تقویت فولیکول های مو باعث افزایش رشد موی سر می شود

6. جلوگیری از سفید شدن مو

مس موجود در تخمه هندوانه یکی از بهترین مواد معدنی است که باعث ایجاد ملانین در بدن شده و از سفید شدن زودرس موی سر جلوگیری می کند.

فواید دارویی ودرمانی تخمه هندوانه برای بدن

7. کبد چرب

اسید های چرب امگا 3 و امگا 6 برای کبد مفید هستند و با سم زدایی و پاک سازی کبد به درمان بیماری هایی از جمبه کبد چرب کمک می کنند.

8. جنین و زنان باردار

مقادیر بالای فولات یا ویتامین B9 موجود در تخمه هندوانه از نقایص سیستم عصبی جنین در دوران بارداری پیشگیری می کند.

مقادیر قابل توجه آهن موجود در تخمه هندوانه برای درمان کم خونی زنان باردار مفید می باشد.

منیزیم و آنتی اکسیدان های موجود در تخمه هندوانه باعث تقویت سیستم ایمنی بدن زنان باردار شده و خطر ابتلا به سرطان و بیماری های قلبی در دوران بارداری را کاهش می دهد.

ویتامین های B موجود در تخمه هندوانه باعث افزایش ترشح هورمون های شادی آور شده و از استرس و افسردگی زنان باردار پیشگیری می کند.

9. مردان

تحقیقات در چین نشان داده که مقادیر بالای روی موجود در تخمه هندوانه به طور قابل توجهی باعث افزایش کیفیت اسپرم در مردان شده و به درمان ناباروری در آقایان کمک می کند.

علاوه بر این مقادیر قابل توجه منگنز موجود در تخمه هندوانه هم به درمان ناباروری در مردان کمک می کند.

اسید های آمینه لیزین، اسید گلوتامیک و آرژینین موجود در تخمه هندوانه می تواند باعث افزایش میل جنسی در مردان شده و شانس باروری را افزایش دهد.

10. لاغری و کاهش وزن

مقادیر بالای فیبر موجود در تخمه هندوانه باعث کاهش اشتها شده و با پیشگیری از پرخوری برای لاغری و کاهش وزن مفید می باشد.

ویتامین ها، مواد معدنی و چربی های مفید موجود در تخمه هندوانه علاوه بر اینکه باعث بهبود سوخت و ساز بدن می شود باعث افزایش انرژی شده و به لاغری و کاهش وزن افراد چاق کمک می کنند.

11. دیابت و قند خون

بر اساس یک مطالعه در ایران، تخمه هندوانه باعث کاهش سطح گلوکز پلاسما شده و به عنوان یکی از بهترین انواع آجیل برای درمان دیابت استفاده می شود.

یک مطالعه دیگر نشان داده که مقادیر قابل توجه اسید های چرب امگا 6 موجود در تخمه هندوانه برای پیشگیری از ابتلا به دیابت نوع 2 مفید هستند.

مطالعه ای در آمریکا نشان داده که منیزیم موجود در تخمه هندوانه، مقاومت به انسولین را بهبود بخشیده و برای کاهش قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع دو مفید می باشد.

بر اساس گزارش انجمن دیابت آمریکا، مقادیر بالای روی موجود در تخمه هندوانه خطر ابتلا به دیابت نوع 2 در زنان را کاهش می دهد.

12. معده و دستگاه گوارش

منیزیم موجود در تخمه هندوانه به بهبود هضم غذا کمک کرده، سوزش سردل و سندرم روده تحریک پذیر را درمان می کند و برای سلامتی دستگاه گوارش مفید است.

13. چربی خون و قلب

مقادیر بالای منیزیم موجود در تخمه هندوانه باعث کاهش کلسترول و چربی خون بالا شده و از ابتلا به بیماری های قلبی، آترواسکلروزیس و حمله ی قلبی پیشگیری می کند.

روی موجود در تخمه هندوانه جریان کلسیم در سلول های قلب شما را تنظیم کرده و خطر ابتلا به نارسایی قلبی را کاهش می دهد.

مقادیر قابل توجه فیبر موجود در تخمه هندوانه به کاهش کلسترول بالای خون کمک کرده و خطر حمله ی قلبی را کاهش می دهد.

14. فشار خون

منیزیم و پتاسیم موجود در تخمه هندوانه به کاهش فشار خون بالا کمک می کنند، همچنین سیترولین موجود در تخمه هندوانه باعث کاهش فشار خون آئورت شده از ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی پیشگیری می کند.

15. تقویت سیستم ایمنی بدن

مقادیر بالای انواع ویتامین های B و منیزیم موجود در تخمه هندوانه باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود و از ابتلا به سرماخوردگی، آنفلونزا و آلرژی پیشگیری می کند.

16. تقویت حافظه، آلزایمر و پارکینسون

منیزیم موجود در تخمه هندوانه باعث تقویت حافظه شده و حتی یادگیری را تسریع می کند. همچنین منیزیم از ابتلا به آلزایمر و زوال عقل پیشگیری می کند.

مقادیر بالای روی موجود در تخمه هندوانه خطر ابتلا به زوال عقل را کاهش می دهد.

نیاسین موجود در تخمه هندوانه برای بهبود عملکرد سیستم عصبی مفید بوده و باعث درمان برخی علائم  روانپزشکی می شود.

17. پوکی استخوان

منیزیم، مس، آهن، پتاسیم و منگنز موجود در تخمه هندوانه باعث تقویت و افزایش تراکم استخوان ها شده و خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می دهد.

عوارض و مضرات تخمه هندوانه

تخمه هندوانه بو داده به دلیل مقادیر بالای نمک می تواند باعث افزایش فشار خون در افراد شود.

مضرات تخمه هندوانه بو داده با حرارت بالا

فراموش نکنید در اثر حرارت نامطلوب، چربی تخمه نیز دستخوش تغییرات نامطلوب و روغن مفید آن به روغنی مضر تبدیل می شود. پروتئین و کربوهیدرات های آن نیز به علت قهوه ای شدن افت تغذیه ای پیدا می کند.

اگر درجه حرارت خیلی بالا باشد، با تشکیل مواد سمی که بوی تند نامطلوبی دارد شروع به تجزیه شدن و سوختن می کنند بنابراین توصیه می شود همیشه از آجیل های بو نداده استفاده کنید یا در صوت لزوم، بو داده آن را از مراکز معتبر وزارت بهداشت که دارای مجوز بهداشتی و تاریخ مصرف هستند، تهیه کنید.

تخمه هندوانه چاق می کند؟

در مصرف انواع تخمه ها محتاط باشید چراکه زیاده روی در مصرف آنها به دلیل چربی و کالری بالا منجر به اضافه وزن می شود و نمک به کار رفته در آنها برای طعم دار شدن باعث افزایش فشارخون و برخی عوارض دیگر در بدن خواهد شد.

بنابراین بهتر است از آجیل هایی استفاده کنید که طعم دیگری به غیر از شوری برای آنها در نظر گرفته شده است. و یا اینکه تخمه هندوانه خام تهیه کنید.

طبع تخمه هندوانه

طبیعت تخمه هندوانه سرد و تر است. تخمه هندوانه سرشار از پتاسیم، منیزیم، منگنز، فسفر، مس، سلنیوم، روی، تیامین، ریبوفلاوین، فولات، ویتامین B6، اسید لینولئیک، اسید های چرب امگا 3 و امگا 6 می باشد.

مردم مصر از تخمه هندوانه خام و بو داده برای تهیه انواع نان و سوپ استفاده می کنند.

ارزش غذایی تخمه هندوانه (100 گرم)

  • کالری : 557
  • چربی : 47 گرم
  • کربوهیدرات : 15 گرم
  • پروتئین : 28 گرم

:: امتیاز: نتیجه : 1 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0

:: بازدید : 44
:: ارسال شده در: سلامت , اخبار پزشکی , بیماری ها و راه های درمان , آشپزی , غذا های رژیمی ,

نویسنده
نویسنده : Admin
تاریخ : [پنجشنبه 04 مرداد 1397 ] [ 21:13]
تاریخ

 

 

پخت کتلت رژیمی,درست کردن کتلت رژیمی

یک کتلت رژیمی خوش طعم برای کسانی که چربی خون بالا دارند

 

کتلت یکی از خوشمزه ترین غذاهای ما ایرانیان است ولی چون در آن از تخم مرغ و گوشت قرمز استفاده می شود برای کسانی که مشکلاتی مانند کلسترول بالا دارند زیاد مناسب نیست. به همین بهانه در این مقاله یک کتلت کاملا رژیمی را به شما آموزش می دهیم.


مواد لازم برای تهیه کتلت رژیمی:

سیب زمینی  4 عدد متوسط
 پیاز  2 عدد
 پودر سوخاری  2 قاشق غذاخوری
 نمک، فلفل، ادویه و زردچوبه  به مقدار لازم
ریحان و مرزه خشک شده 1 قاشق غذاخوری پودر شده
روغن کنجد برای سرخ کردن به مقدار لازم

 

طرز تهیه کتلت رژیمی برای بیماران کلسترول بالا:

در طرز تهیه این کتلت به دلیل استفاده نکردن از تخم مرغ و گوشت قرمز یک غذای عالی و رژیمی برای کسانی است که چربی خون و کلسترول بالایی دارند. به همین دلیل هم برای سرخ کردن کتلت ها از روغن کنجد طبیعی استفاده می شود.


چون در این کتلت از هیچ گونه گوشتی استفاده نشده است می تواند یک غذای عالی برای گیاهخواران باشد. گیاهخواران عزیز می توانند سبزیجاتی مانند پیازچه را خرد کرده و به مایع کتلت اضافه کنند.

 

سیب زمینی ها را پوست کنده و با رنده ریز رنده کنید.
پیاز را هم مانند سیب زمینی رنده کنید.


سیب زمینی رنده شده، پیاز رنده شده، نمک و فلفل و ادویه، ریحان خشک شده و پودر سوخاری را با هم مخلوط و خوب ورز دهید.
از این مایع به اندازه گردوهای بزرگ کف دست تان باز کرده و در روغن کنجد سرخ کنید.


:: امتیاز: نتیجه : 3 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0

:: بازدید : 61
:: ارسال شده در: آشپزی , غذا های رژیمی ,

نویسنده
نویسنده : aseman
تاریخ : [یکشنبه 05 دي 1395 ] [ 17:26]
تاریخ

 

درست کردن قلیه مرغ,تهیه قلیه مرغ

این بار این قلیه را با مرغ و مخصوص بیماران دیابتی درست کنید

 

قلیه ماهی یکی از خوشمزه ترین غذاهای جنوب ایران است. این بار این قلیه را با مرغ و مخصوص بیماران دیابتی درست کنید.


مواد لازم برای قلیه مرغ مخصوص بیماران دیابتی :

سبزی قلیه (شنبلیله و گشنیز به نسبت یک به‌ دو) دو پیمانه
تمر هندی  نصف بسته
 رب گوجه فرنگی  نصف قاشق غذاخوری
 سینه مرغ  یک عدد کامل
پیاز نگینی ریز خرد شده یک‌ دوم پیمانه
سیر چهار حبه بزرگ
زعفران دم کشیده به میزان لازم
فلفل قرمز و سیاه به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
پودر سیر به میزان لازم


طرز تهیه قلیه مرغ مخصوص بیماران دیابتی :
تمر هندی را داخل دو لیوان آب جوش به مدت یک ساعت خیس می‌کنیم و عصاره آن  را از صافی رد می‌کنیم و کنار می گذاریم.
پیاز را با کمی روغن تفت می‌دهیم تا سبک شود بعد سبزی قلیه خرد شده و سیر پوره شده را اضافه کرده و تفت می دهیم.


تمر هندی را اضافه می کنیم و می گذاریم با شعله کم بجوشد.
سینه مرغ را فیله می کنیم و به صورت نواری برش می زنیم و به صورت حلزونی می پیچیم و با خلال دندان فیله ها را فیکس می کنیم.
کمی فلفل و پودر سیر و زردچوبه به فیله ها می زنیم و با مقدار کمی روغن سرخ می کنیم.


وقتی کار سرخ کردن فیله های حلزونی تمام  شد خلال های دندان را از فیله ها خارج می کنیم و فیله ها را داخل خورش می گذاریم.
کمی زعفران دم کشیده به خورش اضافه می کنیم و می گذاریم تا جا بیفتد.


:: امتیاز: نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0

:: بازدید : 67
:: ارسال شده در: آشپزی , غذا های رژیمی ,

نویسنده
نویسنده : aseman
تاریخ : [چهارشنبه 30 تير 1395 ] [ 21:27]
تاریخ
آخرین مطالب ارسالی
آخرین ارسال های انجمن
صفحات سایت
user
progress عضو شويد

نام کاربری :
رمز عبور :

progress فراموشی رمز عبور؟

progress عضویت سریع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
آمار مطالب آمار مطالب
کل مطالب کل مطالب : 1607
کل نظرات کل نظرات : 200
آمار کاربران آمار کاربران
افراد آنلاین افراد آنلاین : 4
تعداد اعضا تعداد اعضا : 78

کاربران آنلاین کاربران آنلاین

آمار بازدید آمار بازدید
بازدید امروز بازدید امروز : 725
باردید دیروز باردید دیروز : 1,391
ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 6
ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 11
بازدید هفته بازدید هفته : 10,461
بازدید ماه بازدید ماه : 23,932
بازدید سال بازدید سال : 120,831
بازدید کلی بازدید کلی : 808,780

اطلاعات شما اطلاعات شما
آِ ی پیآِ ی پی : 54.196.26.1
مرورگر مرورگر :
سیستم عامل سیستم عامل :
RSS

Powered By
UstA
Translate : UstA