9 عدد بیسکویت اوریو را له کنید برای اینکه بهتر خرد شوند در مخلوط کن بریزید. 36 بیسکویت باقیمانده را نیز خرد کرده و در یک کاسه متوسط بریزید. سپس پنیر خامه ای را اضافه کنید؛ و آنقدر هم بزنید تا خوب قاطی شود. با این مخلوط 42 تا توپ گرد تقریباً به قطر یک 5/2 سانتیمتر (یک اینچ) درست کنید.
حالا این توپ ها را در شکلات فرو برده و روی کاغذ روغنی قرار دهید (باقی شکلات را می توانید در دمای اتاق برای سری بعد نگه دارید). سپس از خرده های بیسکویت که کنار گذاشتید روی آن بپاشید و یا با شکلات های رنگی و شکلات ذوب شده سفید که رنگ خوراکی به آن اضافه شده تزیین کنید.
آنها را تا زمانی که سفت شوند (تقریباً یک ساعت) در یخچال نگه دارید.
پودر ژلاتين را با آب بن ماری می كنيم زرده تخم مرغ و وانيل و و شكر را با همزن حسابی می زنيم تا كرم رنگ و كشدار شود بعد پودر كاكائو را اضافه می كنيم شير را بجوشانید و به مواد اضافه می كنيم و سريع هم می زنيم تا تخم مرغ نبندد ژلاتين و خامه را هم اضافه می كنيم و حسابی هم می زنيم و داخل قالب می ريزيم و يک شبانه روز داخل يخچال می گذاريم تا كاملا ببندد.
ابتدا باید فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. ظرف سوفله را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، دو قاشق غذاخوری شکر سفید و آرد را با هم مخلوط کنید. سپس پوست لیمو، آب لیمو و کره آب شده را اضافه کنید تا نرم شوند. در یک کاسه کوچک، زرده های تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید و آنها را داخل مخلوط آرد بریزید و هم بزنید.
بعد در یک کاسه متوسط دیگر، سفیده های تخم مرغ را با هم زن با سرعت متوسط هم بزنید تا پف کند. به تدریج، ۴ قاشق غذاخوری شکر را اضافه کنید و با سرعت بالا هم بزنید. مقدار کمی از سفیده های تخم مرغ را به مخلوط لیمو اضافه کنید و آرام هم بزنید. سپس سفیده های هم زده تخم مرغ را به آن اضافه کنید. سپس مواد را داخل ظرف سوفله بریزید.
ظرف سوفله را داخل ظرف گود دیگری روی سینی فر قرار دهید. داخل ظرف گود آب بریزید. چهل دقیقه سوفله را در فر بپزید تا پخته شود. سپس از فر خارج کنید و ۵ دقیقه بعد، پودر قند روی آن بپاشید.
اول از همه شکر و تخم مرغ و وانیل را حدود ۵ دقیقه با همزن می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود. بعد روغن و شیر را اضافه می کنیم دوباره حدود یک دقیقه هم می زنیم سپس پوره خرمالو را هم اضافه می کنیم آرد و بکینگ پودر را ۳ بار الک کرده کم کم به مواد اضافه می کنیم و با لیسک به هم می زنیم. نصف لیوان گردو خرد شده را اضافه و به حالت دورانی هم می زنیم و سپس مواد کیک را داخل قالبی که از قبل چرب کردیم می ریزیم و داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه حدودا ۵۰ دقیقه می گذاریم تا بپزد.
طرز تهیه شیرینی لیمویی، یک شیرینی خوش طعم و خوشبو برای عصرهای پاییز
شیرینی انواع و اقسام مختلفی دارد و می توانید با میوه های مختلف درست کنید. یکی از شیرینی هایی که می توانید برای پاییز درست کنید، شیرینی لیمویی پاییزی است. با ما همراه شوید تا طرز تهیه این شیرینی لیمویی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه شیرینی لیمویی پاییزی :
کره نرم شده
1 فنجان
شکر سفید
2 فنجان
آرد سفید
2 و 1/3 فنجان
عصاره وانیل
1 و 1/2 فنجان
نمک
1/2 قاشق چایخوری
تخم مرغ بزرگ
4 عدد
آب لیمو تازه
2/3 فنجان ( 4 یا 5 عدد لیمو کوچک )
چاشنی لیمو
1 یا 2 قاشق چایخوری
طرز تهیه شیرینی لیمویی پاییزی :
فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت قرار دهید.
با اسپری روغن کف قالب را کمی چرب کنید.
در یک کاسه کره نرم شده، 1/2 فنجان پودر قند، 2 فنجان آرد و عصاره وانیل و نمک را به خوبی با هم مخلوط کنید.
برش های لیمو را در مایکرویو برای 15 الی 20 دقیقه قرار دهید.
آب لیمو ها را بگیرید.
در یک کاسه دیگر در یک کاسه دیگر باقی مانده شکر، باقی مانده آرد، آب لیمو تازه و عصاره لیمو را با هم مخلوط کنید.
در یک کاسه کوچک دیگر 4 تخم مرغ را با هم مخلوط و به مخلوط آرد و لیمو اضافه کنید.
درون قالب ابتدا لایه بدون لیمو و سپس لایه لیمو دار را بریزید.
برای 20 دقیقه قالب را درون فر قرار دهید.
بعد از پختن کامل کیک، آن را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن برای یک شب درون یخچال قرار دهید.