مجله جامع رفیق شامل اخبار ، سلامت ، فناوری ، فرهنگ و هنر ، گردشگری ، خانه داری و...

آموزش های آشپزی و غذا های گوناگون دستور های پخت غذا های ملل مختلف


 

 

طرز تهیه ترایفل اوریو,درست کردن ترایفل اوریو

طرز تهیه ترایفل اوریو شیرینی یلدایی

 

مواد لازم برای ترایفل اوریو :

 بیسکویت اوریو 240 گرم 
 پنیر خامه ای 100 گرم 
 شکلات آشپزی نیمه شیرین ذوب شده 100 گرم 

 

طرز تهیه ترایفل اوریو :

9 عدد بیسکویت اوریو را له کنید برای اینکه بهتر خرد شوند در مخلوط کن بریزید. 36 بیسکویت باقیمانده را  نیز خرد کرده و در یک کاسه متوسط بریزید. سپس پنیر خامه ای را اضافه کنید؛ و آنقدر هم بزنید تا خوب قاطی شود. با این مخلوط 42 تا توپ گرد تقریباً به قطر یک 5/2 سانتیمتر (یک اینچ) درست کنید.

 

حالا این توپ ها را در شکلات فرو برده و روی کاغذ روغنی قرار دهید (باقی شکلات را می توانید در دمای اتاق برای سری بعد نگه دارید). سپس از خرده های بیسکویت که کنار گذاشتید روی آن بپاشید و یا با شکلات های رنگی و شکلات ذوب شده سفید که رنگ خوراکی به آن اضافه شده تزیین کنید.

آنها را تا زمانی که سفت شوند (تقریباً یک ساعت) در یخچال نگه دارید. 


:: امتیاز: نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 1

:: بازدید : 5
:: ارسال شده در: آشپزی , شیرینی پزی ,



نویسنده
نویسنده : aseman
تاریخ : [سه شنبه 13 آذر 1397 ] [ 7:48]
تاریخ

 

 

نحوه پخت سوپ قارچ و جو پرک, درست کردن سوپ جو و قارچ

طرز پخت سوپ قارچ و جو پرک

 

یکی از چیزایی که همیشه تو خونه ما هست جو پرک است، خیلی به درد بخور است و من همیشه وقتی غذایی درست می کنم که داخل آن مرغ یا گوشت هست ولی به آب آن احتیاج نیست مثل سالاد الویه یا ته چین، فوری دست به دامن جوپرک می شوم و با جو و آب مرغ یا گوشت اضافی یک سوپ خوشمزه و سریع می پزم و هر دفعه هم یک طعم جدید را امتحان می کنم. این دفعه هم نوبت سوپ قارچ و جو پرک بود که عالی از آب در آمد، خوشمزه و سریع … پیشنهاد می کنم شما هم حتما آن را درست کنید.

 

مواد لازم برای تهیه سوپ قارچ و جو پرک :

 جو پرک  ۱/۲ لیوان
 قارچ ۳۰۰ گرم 
 پیاز داغ  ۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی  ۱ قاشق غذاخوری پر
آب مرغ ۳ لیوان
شیر در صورت تمایل
قرص طعم دهنده مرغ در صورت تمایل
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه سوپ قارچ و جو پرک :

ابتدا سه لیوان آب مرغی که داریم را داخل قابلمه می ریزیم و بعد جو پرک را هم اضافه کرده و در قابلمه را هم نیم لا می گذاریم و اجازه می دهیم تا جو پرک کم کم با حرارت ملایم نرم شود و آب مرغ را هم غلیظ کند.

 

در صورتی که آب مرغ نداشتید می توانید از سه لیوان آب و حدود ۲ الی ۳ عدد قرص طعم دهنده مرغ استفاده کنید و همینطور اگر آب مرغتان خیلی رقیق بود باز می توانید از قرص طعم دهنده هم استفاده کنید.

 

تا جو پرک نرم شود قارچ هایی را که خرد کردیم را با کمی کره تفت می دهیم تا آب بیندازند.

وقتی قارچ ها پخت و آب انداخت حرارت را زیاد می کنیم تا قارچ ها کمی سرخ شوند و آب آن ها کشیده شود.

حالا قارچ را به آب مرغ و جو که حالا کمی قوام آمده اضافه می کنیم.

 

داخل همون ماهیتابه ای که قارچ را سرخ کردیم پیاز، رب گوجه و کمی فلفل و زردچوبه را با هم تفت می دهیم تا رب از خامی دربیاید و سرخ شود.

بعد رب را هم به سوپ اضافه می کنیم.

 

حالا تقریبا یک ربع از شروع پخت سوپ گذشته و سوپ غلیظ شده با توجه به غلظت مورد نظرمان باز  در حد ۱ الی ۲ لیوان آب به سوپ اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا سوپ برای یک ربع دیگر هم جا بیفتد. در این مرحله می توانید به جای آب شیر بریزید. من یک لیوان آب و یک لیوان شیر اضافه کردم. شیر مزه سوپ را لطیف تر می کند.

 

حالا دیگر سوپ کاملا جا افتاده و غلیظ شده. در این مرحله نمک سوپ را هم چک می کنیم و اگر کم داشت به آن اضافه می کنیم.

 

همینطور که ملاحظه کردید این سوپ لطیف و خوشمزه نیم ساعته حاضر است … نوش جان

 

منبع : 2nafare.com


:: امتیاز: نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0

:: بازدید : 10
:: ارسال شده در: آشپزی ,



نویسنده
نویسنده : aseman
تاریخ : [شنبه 03 آذر 1397 ] [ 19:56]
تاریخ

 

 

درست کردن سالاد میوه های زمستانی, مواد لازم برای تهیه سالاد میوه های زمستانی

سالاد میوه های زمستانی

 

مواد لازم برای سالاد میوه های زمستانی :

مغز پرتقال  یک فنجان 
 انگورهسته گرفته یک فنجان 
 مغز نارنگی یک فنجان 
 سیب پوست گرفته ورقه ورقه شده یک فنجان 
موز حلقه حلقه شده یک فنجان
كیوی پوست گرفته شده 2 عدد
خامه آماده شده یک فنجان
 آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه سالاد میوه های زمستانی :

آبلیمو را در ظرف سالاد می ریزیم. سیب ورقه شده را با آن مخلوط می كنیم و سپس همه میوه ها به جز كیوی را اضافه كرده و میوه ها را با آرامی مخلوط می كنیم و بعد خامه را در قیف با ماسوره كنگره دار روی سالاد به صورت شكوفه قرار می دهیم و سپس كیوی ها را چهار قاچ كرده، روی سالاد را با آن تزئین می كنیم.

 


:: امتیاز: نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0

:: بازدید : 9
:: ارسال شده در: آشپزی ,



نویسنده
نویسنده : aseman
تاریخ : [چهارشنبه 30 آبان 1397 ] [ 18:36]
تاریخ

 

 

آشنایی با خاصیت آش زرشک, طرز تهیه آش زرشک

آش زرشک، غذای پرخاصیت پاییزی

 

مواد لازم برای آش زرشک :

 برنج 2 لیوان 
 سبزی آش خرد شده 700 گرم 
 فلفل تند خرد شده چند عدد 
لپه   دوسوم لیوان
آب زرشک 2 لیوان
نمک و زرد‌چوبه به میزان لازم
پیاز داغ 3 قاشق غذا‌خوری
نعنا داغ به میزان لازم
گلپر به میزان لازم

 

طرز تهیه آش زرشک :

ابتدا برنج و لپه را از قبل بشویید و خیس کنید و 4 تا 5 لیوان آب روی آنها بریزید و بپزید. سبزی را خرد کرده و به آش اضافه کنید.

 

پیاز را سرخ کرده و همراه نمک و زرد‌چوبه و کمی گلپر به آش افزوده و بگذارید آش پخته و تقریبا سفت شده و جا بیفتد.

 

بعد آن را از روی حرارت بردارید و آب زرشک را در آش ریخته و در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با گلپر، نعنا داغ و کمی زرشک سرخ شده تزئین کنید و میل کنید.

 

لازم به ذکر است که می توانید آب زرشک را هم در این آش بریزید.

 

آش زرشک,خواص آش زرشک

زرشک در طب ایرانی صاف کننده خون و متعادل کننده طبع است

 

خواص زرشک :

یک کارشناسان زبده در طب ایرانی و مهندسانی دقیق و هنرمندانی معجزه گر بوده اند که آثار جذاب و زیبا و البته کام نوازشان قرن هاست تکرار شده اند. به یک دوری مرصع پول یا زرشک پلو یا آلبالوپلو بنگرید، همنشینی رنگ ها در کنار هم به تابلویی آبستره اثر هم هنرمندی مدرن می ماند. رنگ و بو و عطر و طعمش به کنار، زیبایی این دوری ها واقعا بی نظیر و بی بدیل است.

 

از اجزای بی نظیر و زیبای آشپزی ایرانی زرشک است. این میوه خوش رنگ و خوش مزه و پرخاصیت در سرزمین پهناور ایران به وفور کشت می شود و البته قائنات خراسان، بزرگ ترین تولیدکننده زرشک در جهان است. من به کاربردن زرشک را در مکاتب دیگر آشپزی ندیده ام، اما این روزها در منوی بسیاری از رستوران های ملل دیگر زرشک پلو با مرغ دیده می شود، چرا که خوراکی است محبوب برای غیرایرانیان. حتی یک بار در یک پرواز خارجی با کمال تعجب دیدم زرشک پلو بین سه، چهار خوراک انتخابی قرار دارد.

 

زرشک در طب ایرانی صاف کننده خون و متعادل کننده طبع است. آب زرشک که از زرشک آبی هسته دار به دست می آید، در درمان فشار خون و تنظیم قند و چربی و اوره و شست و شوی کلیه و کبد به کار می رود. آنچه امروز به عنوان آب زرشک طبیعی در دکان ها و آبمیوه گیری ها عرضه می شود، قطعا حاوی افزودنی ها و شکر و ترکیباتی است که خوردنش شفا نمی دهد و دردی هم می افزاید.

 

برای تهیه آب زرشک طبیعی خانگی کافی است مقدار مثلا 250 گرم زرشک آبی از عطاری تهیه فرمایید، یک شبانه روز آن را خیس کنید و بعد آب و زرشک ها را یک جا در مخلوط کن بریزید و صاف کنید. مایع به دست آمده نوشیدنی گوارای بی مانندی است.

 

آوازه خواص زرشک به آن سوی مرزها هم رسیده است، چنان که پزشک دوست انگلیسی ام که به غلظت خون مبتلاست، برایش زرشک تجویز کرده و دوست محترم هم زرشک سوغاتی را مانند آجیل مشت مشت خشک به دهان می ریزد و البته که از نتیجه اش هم راضی است.

 

این فصل زرشک تازه در بازار به دست می آید. این فرصت را البته فرو نگذارید. به کاربردن زرشک تازه در زرشک پلو ارزشی ندارد، چون رنگش را پس می دهد و طعم بهتری هم از زرشک خشک ندارد، اما از زرشک تازه می توان آش و سالاد و پس غذای بی مانندی ساخت. برای فراهم کردن سالاد، زرشک تازه با نخود یا عدس پخته سرد و اندکی نعنای تازه خرد شده و برش های خیلی ظریف پیاز قرمز و همراه روغن زیتون بودار اصل رودباری را سر هم کنید و ببینید چه ترکیب زیبای خوشمزه ای می شود که می توان آن را به جای یک وعده غذا خورد. این سالاد با استفاده از کنسرو نخود پخته در پنج دقیقه آماده می شود و به کار جماعت کم وقت می آید.

 

سنت ایرانیان بر این مدار بوده است که هر خوراکی را باید در فصلش خورد تا از خواص آن بهره کافی گرفت. خوردن آش زرشک در پاییز -فصل زرشک تازه- سبب صافی خون و شست و شوی داخل بدن خواهد شد.

 

روش دیگر برای پخت آش زرشک:

گندم پوست نگرفته و لوبیای قرمز و نخود را بپزید. خوب که پختند، سبزی آش و یک یا دو لیوان آب زرشک به آن اضافه کنید.

 

نیم ساعت آخر زرشک تازه پاک کرده شسته شده را به هر میزان که دلتان می خواهد به آن بیفزایید و قدری را هم برای تزیین روی آش کنار بگذارید. برای این آش، نعنا داغ مفصلی تدارک کنید که جبران سردی زرشک را بکند، استفاده از پیاز داغ فراوان هم البته توصیه می شود.

 

اما برای دسر ترش و شور متفاوتی که می شود از زرشک تازه ساخت، مقداری زرشک تازه دُم گرفته پاکیزه را در یخبند بگذارید تا منجمد شود. بعد زرشک های یخ زده را در کاسه های بستنی بریزید، رویشان اندکی نمک و فراوان گلپر بپاشید، برگی نعنا هم اگر روی آن بگذارید و از آن عکس بگیرید، هزار لایک می خورد.


:: امتیاز: نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0

:: بازدید : 10
:: ارسال شده در: آشپزی ,



نویسنده
نویسنده : aseman
تاریخ : [یکشنبه 27 آبان 1397 ] [ 20:3]
تاریخ

 

 

درست کردن کرم شکلات,طرز درست کردن کرم شکلات

طرز تهیه دسر کرم شکلات

 

مواد لازم برای تهیه کرم شکلات :

زرده تخم مرغ  ٣ عدد 
شكر  ١٢ قاشق غذاخوری 
شير   ٣ ليوان
 پودر ژلاتين  ٣ قاشق غذاخوری
پودر كاكائو ٤ قاشق غذاخوری
آب سرد نصف ليوان
خامه صبحانه ٢٠٠ گرم

 

طرز تهیه کرم شکلات :

پودر ژلاتين را با آب بن ماری می كنيم زرده تخم مرغ و وانيل و و شكر را با همزن حسابی می زنيم تا كرم رنگ و كشدار شود بعد پودر كاكائو را اضافه می كنيم شير را بجوشانید و به مواد اضافه می كنيم و سريع هم می زنيم تا تخم مرغ نبندد ژلاتين و خامه را هم اضافه می كنيم و حسابی هم می زنيم و داخل قالب می ريزيم و يک شبانه روز داخل يخچال می گذاريم تا كاملا ببندد.


:: امتیاز: نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0

:: بازدید : 11
:: ارسال شده در: آشپزی , شیرینی پزی ,



نویسنده
نویسنده : aseman
تاریخ : [شنبه 26 آبان 1397 ] [ 14:2]
تاریخ
آخرین مطالب ارسالی
چند پیش بینی برای وضعیت هوش مصنوعی در سال 2019 تاریخ : شنبه 17 آذر 1397
گوشی جدید شیائومی با دوربین 48 مگاپیکسلی! تاریخ : پنجشنبه 15 آذر 1397
مواد مضر در لوازم آرایشی کدامند؟ تاریخ : چهارشنبه 14 آذر 1397
خواص درمانی شگفت انگیز کتیرا ! تاریخ : سه شنبه 13 آذر 1397
نکات مهم رانندگی در جاده های برفی و یخ زده! تاریخ : سه شنبه 13 آذر 1397
خطر "خروپف" برای قلبِ زنان تاریخ : سه شنبه 13 آذر 1397
طرز تهیه ترایفل اوریو مناسب یلدا تاریخ : سه شنبه 13 آذر 1397
۶ کلید طلایی برای حل اختلافات زندگی مشترک‏ تاریخ : سه شنبه 13 آذر 1397
آخرین ارسال های انجمن
user
progress عضو شويد

نام کاربری :
رمز عبور :

progress فراموشی رمز عبور؟

progress عضویت سریع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
آمار مطالب آمار مطالب
کل مطالب کل مطالب : 1693
کل نظرات کل نظرات : 200
آمار کاربران آمار کاربران
افراد آنلاین افراد آنلاین : 4
تعداد اعضا تعداد اعضا : 79

کاربران آنلاین کاربران آنلاین

آمار بازدید آمار بازدید
بازدید امروز بازدید امروز : 1,655
باردید دیروز باردید دیروز : 6,057
ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 3
ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 5
بازدید هفته بازدید هفته : 1,655
بازدید ماه بازدید ماه : 53,258
بازدید سال بازدید سال : 247,030
بازدید کلی بازدید کلی : 934,979

اطلاعات شما اطلاعات شما
آِ ی پیآِ ی پی : 54.227.31.145
مرورگر مرورگر :
سیستم عامل سیستم عامل :
RSS

Powered By
UstA
Translate : UstA

logo-samandehi